Gaming gen tr de kartiniz icin pesin fiyatina 6 taksit var diye biliyorum ordan bakılabilir.Oynadığım oyunlar R6S CS2 RDR2 FH5 CART CURT. Taksit ile alabileceğim en ama en iyi sistem nedir. World Card ile 6 ay taksit peşin fiyatına çünkü. Şimdiden teşekkürler.
bende o yüzden yazdım. En en en en mantıklı sistem hangisi?Gaming gen tr de kartiniz icin pesin fiyatina 6 taksit var diye biliyorum ordan bakılabilir.
VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 1 TB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Arkadaşın attigı sistem en en en mantiklisibende o yüzden yazdım. En en en en mantıklı sistem hangisi?
soğutucu olarak ne almalıyım pekiArkadaşın attigı sistem en en en mantiklisi
Thermalright Peerless Assassin yine gaming gen de varsoğutucu olarak ne almalıyım peki
Cok iyi bir sogutucuThermalright Peerless Assassin yine gaming gen de var
başka onerdigin özelleştirmeler var mi?Thermalright Peerless Assassin yine gaming gen de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cok iyi bir sogutucu
Oynadığım oyunlar R6S CS2 RDR2 FH5 CART CURT. Taksit ile alabileceğim en ama en iyi sistem nedir. World Card ile 6 ay taksit peşin fiyatına çünkü. Şimdiden teşekkürler.
tükenmişAMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Thermalright Peerless Assassin yine gaming gen de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cok iyi bir sogutucu
tam olarak bütçe nedir?Taksitle alacağım başka bir şey ekleyeyim mi soğutucu hariç. Birde attığın soğutucu ile sıvı soğutucunun ne kadar bu farkı olur?