başka site üzerinden deneye bilirsiniz o fiyat sadece n11e özel değildirAttığınız N11 sitesine kartı girdim fakat taksit seçeneği bu karta uygulanamıyor dedi.![]()
başka site üzerinden deneye bilirsiniz o fiyat sadece n11e özel değildirAttığınız N11 sitesine kartı girdim fakat taksit seçeneği bu karta uygulanamıyor dedi.![]()
Kart ticari değilse uygulanmaz. Bireysel kartlara taksit kaldırıldı değerli hükümetimizin kararları gereği.Attığınız N11 sitesine kartı girdim fakat taksit seçeneği bu karta uygulanamıyor dedi.![]()
M4 Pro mu hocam? G96 işlemcili bir Poco'ya 5.900 TL vermek bence çok mantıklı olmaz.poco m4 nasıl hocam benzer fiyattalar
Alınmaz bence.poco m4 nasıl hocam benzer fiyattalar
Yanı illa elden almamız gerekecek.Kart ticari değilse uygulanmaz. Bireysel kartlara taksit kaldırıldı değerli hükümetimizin kararları gereği.
Alışveriş kredisi mantığı üzerinden taksit yapılıyor. Örneğini verdiğim Vatan'da öyle, sana faizsiz 5000 TL veriyor, sen her ay kredi borcu öder gibi ödüyorsun.
Hayır kredi kartıyla taksit yok onu anlatmaya çalıştım. Banka anlaşmalı şekilde ödeniyor (ihtiyaç kredisi mantığıyla). Sadece banka şubesine gitmiyorsunuz, Vatan ya da nereden alıyorsanız o mağaza içinde form doldurup hallediyorlar.Yanı illa elden almamız gerekecek.
Elden aldığımızda da bireysel kart ile ödeyebiliyor muyuz? Taksitli olacak şekilde.
Çünkü taksit olmazsa telefon hayal olacak.
Mesajda yazdığım gibi taksit sayısı 6 ilâ 12 arası olmalı.M52 5G hepsi burda üstünden 3 taksit yaptırabilirsiniz fiba banka ile.
Neden ki?M52 al ve üzülme iyi ki de ip11 almamışsin ne güzel işte
Elden alacağım büyük ihtimalle de elden alınca da telefonun fiyatı 6500TL civarında oluyor.Vatandan alcaksan fibabanka kredi veriyor bizim buradaki şubede danışma merkezi vb var bankanın