Neler Yeni

6900xt pump out sorunu

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Mert ash
Birkaç gün önce ekran kartımın termal macununu thermal grizzly kryounaut ile değiştirdim ilk furmarkımda max 58 derece görmüştüm ama şimdi yaptığımda 70 derecelere tekrar dayandığını gördüm bu macunu adam edebilir miyim yoksa pumpout yapmayacak bir termal macun mu almak zorundayım

1743524466707.png

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Yunus Şahin
atarsan bende bakabilirim belki
link güzel olur hocam pumpout yaptığı için elleşmek istiyorum huzursuz ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

W bilgisi için de teşekkürler.

AliExpress'te az önce şunu buldum: 184,51TL | Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped

Çözüm faz değişimli termal ped. Hızlı gelsin istiyorsanız thermal grizzly’nin 2 modeli vardı trde satışı mevcut. Orijinal PTM7950 den performansı bir tık düşük sadece. Almak isterseniz ben buradan almıştım. Aklınızda bulusun Aliexpressde vs oldukça sahte Ptm 7950 ilanı var. Orijinalini bulup gelmesini beklerim derseniz ama thermal griszlynin bu modelinden daha iyidir. https://amzn.eu/d/iibK7N8

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Mert ash
Çözüm faz değişimli termal ped. Hızlı gelsin istiyorsanız thermal grizzly’nin 2 modeli vardı trde satışı mevcut. Orijinal PTM7950 den performansı bir tık düşük sadece. Almak isterseniz ben buradan almıştım. Aklınızda bulusun Aliexpressde vs oldukça sahte Ptm 7950 ilanı var. Orijinalini bulup gelmesini beklerim derseniz ama thermal griszlynin bu modelinden daha iyidir. https://amzn.eu/d/iibK7N8
link atabilir misin beklemekle ve şu yeni çıkan yurtdışı saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorum çok makbule geçersin

ve faz değişim olayı ısınınca termal macun gibi soğudukça normal ped oluyor dimi

Aslında sıcaklık değerlerin iyi. Senin ekran kartındaki çip XTXH. Normal XTX’e göre biraz daha iyi ve güçlü. Mesela normal XTX 289W çeker. Senin kart 299’a gelmiş. Biraz undervolt ve Overclock fan ayarı ile güzel sıcaklıklar elde edebilirsin. Yine de alacam dersen PTM7950 link atayım.

AMD’nin yeni 9000 kartları da PTM7950 kullanıyor. Baya sağlam macun.
Beyler adamın dediğini yapıp Uv + Fan ayarı yaptım 270w çekiyor 65 62 derece arası gidip geliyor Hotspot 80 85 rpm 2100 ilgilenenlere teşekkür ederim hiç su katmadan devam edeceğim hayatıma.

Son düzenleme:

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Yunus Şahin
her termal ped her karta olmaz burdan da bildireyim okuyan arkadaşlar için

Termal ped değil bu. Macun. Ped gibi yapısı var. Isındığında eriyor ve macun kıvamına geliyor, soğuduğunda eski haline gelip katılaşıyor. Senin Ped dediğin ayrı bir ürün.

link atabilir misin beklemekle ve şu yeni çıkan yurtdışı saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorum çok makbule geçersin

ve faz değişim olayı ısınınca termal macun gibi soğudukça normal ped oluyor dimi

Evet. Isınınca eriyor, soğuyunca geri sertleşiyor.

Termal ped değil bu. Macun. Ped gibi yapısı var. Isındığında eriyor ve macun kıvamına geliyor, soğuduğunda eski haline gelip katılaşıyor. Senin Ped dediğin ayrı bir ürün.

Evet. Isınınca eriyor, soğuyunca geri sertleşiyor.
Pede benziyor cidden ama bununda her modele uyacağı kesinmi

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Yunus Şahin

Beyler adamın dediğini yapıp Uv + Fan ayarı yaptım 270w çekiyor 65 62 derece arası gidip geliyor Hotspot 80 85 rpm 2100 ilgilenenlere teşekkür ederim hiç su katmadan devam edeceğim hayatıma.

Overclock da yaparak FPS arttırabilirsin.

Pede benziyor cidden ama bununda her modele uyacağı kesinmi

Bu ped gibi mm ölçülü değil. Her şeye uyar bu. Macun çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Burak Şahin
Aslında sıcaklık değerlerin iyi. Senin ekran kartındaki çip XTXH. Normal XTX’e göre biraz daha iyi ve güçlü. Mesela normal XTX 289W çeker. Senin kart 299’a gelmiş. Biraz undervolt ve Overclock fan ayarı ile güzel sıcaklıklar elde edebilirsin. Yine de alacam dersen PTM7950 link atayım.

AMD’nin yeni 9000 kartları da PTM7950 kullanıyor. Baya sağlam macun.

Vay arkadaş, attığım bir konuda normal dediler. 40 dk furmarkta bırakıp gitmiştim kartı. 75 derece çıktı.

teşekkür ederim hocam öyle bir düşüncem yok

hatta sen demişsin hocam :))
@jombo
@jombo

Top Bottom