7500F işlemci 90 derece

az önce 9060xt 7500f li sistemim geldi 2k ayarların hepsi yüksekte cs2 de benımde 90 dereceleri gördü normaldir sandım normal değil mi ? stok soğutucu var bende de
Normal hocam fan alana kadar core oerfirmance boost kapatin cs de fps düşer ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarcı 90 derece normal dedi bana ama
Değil hocam stok fanla olmasi normal sadece

Normal hocam ama yukseltebilirsin onu internetten arastir hemen yap birde bu mhz yukselince pc geç açiliyor o durum olursa onunda çözümü var yt de normal ama merak etme
4800 Normalse benim için çok sıkıntı yok ben silkroad oynuyorum sadece akşamları Zula cs 1.6 half life gibi oyunlar oynuyorum

4800 Normalse benim için çok sıkıntı yok ben silkroad oynuyorum sadece akşamları Zula cs 1.6 half life gibi oyunlar oynuyorum
6000 mhz rami neden 4800 de kullansın çeksin expoya boşa mı para verdi

1500 lirana kıyıpta kule tipi alabilirsi

O halde kalabilir ama yukseltirsen tam performans alıesın
Ekran görüntüsü 2025-08-14 181449.webp

şuan boşta değerleri

beyler bende de var kule tipi soğutucum 2 fanlı peerless assassin 120 var ama benim de 90lara ulaşabiliyo boşta 45 50 arası çalışıyor termal macunu 2 sefer yeniledim çok mu sürdüm az mı kalıyor anlayamadım mx4 kullandım termal macunu kasa içinde hava kalıyor diye 3 tane egzoz fanı alıp yukarı taktım yine bir fayda etmedi

Fazla hocam bu dereceleri rdr 2 oynarken alıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler bende de var kule tipi soğutucum 2 fanlı peerless assassin 120 var ama benim de 90lara ulaşabiliyo boşta 45 50 arası çalışıyor termal macunu 2 sefer yeniledim çok mu sürdüm az mı kalıyor anlayamadım mx4 kullandım termal macunu kasa içinde hava kalıyor diye 3 tane egzoz fanı alıp yukarı taktım yine bir fayda etmedi
Tam oturttuysanız fandada olabilir belki hocam %lik kullanımı kaç bu gerçekten tuhaf işte :D

Sıcak havalarda kule tipi soğutucularda performans veremiyor. Biostan Pbo advanced yapıp curve optimizerı -20, -25 olarak seç düşer biraz fakat 90 fazla bende kullanıyorum aynı soğutucuyu çok ağır yükte 75-77 civarında takılıyor ekran kartiyla birlikte 80,82 yi buluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,581
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri