7500F işlemci 90 derece

Fazla hocam bu dereceleri rdr 2 oynarken alıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam oturttuysanız fandada olabilir belki hocam %lik kullanımı kaç bu gerçekten tuhaf işte :D
stok fan soğutucu ile normal bence ama :D 2 ay sonra alabilirim anca yenı fan şimdilik boyle kullanacagım yapacak bişey yok

beyler bende de var kule tipi soğutucum 2 fanlı peerless assassin 120 var ama benim de 90lara ulaşabiliyo boşta 45 50 arası çalışıyor termal macunu 2 sefer yeniledim çok mu sürdüm az mı kalıyor anlayamadım mx4 kullandım termal macunu kasa içinde hava kalıyor diye 3 tane egzoz fanı alıp yukarı taktım yine bir fayda etmedi
fazla curve optimizer negatif 25 ver

stok fan soğutucu ile normal bence ama :D 2 ay sonra alabilirim anca yenı fan şimdilik boyle kullanacagım yapacak bişey yok
90 derece zaten sınırdır 90 dereceye ulaşınca işlemcinin gücü ekstra kısılır hatta sınırlanır o yüzden öyle kullanmak yerine sizde curve optimizerdan -30, -25 vererek voltaj düşürün. Böylesi daha sağlıklı hatta direk pbc kapatın işlemci temel ghzsinde kalsın.

Kasa içi sirkülasyon iyi olmadığı için 90c normal. Biostan güç limiti koy, eğer açıksa pbo kapat.

Sıcak havalarda kule tipi soğutucularda performans veremiyor. Biostan Pbo advanced yapıp curve optimizerı -20, -25 olarak seç düşer biraz fakat 90 fazla bende kullanıyorum aynı soğutucuyu çok ağır yükte 75-77 civarında takılıyor ekran kartiyla birlikte 80,82 yi buluyor.
pubgde şu anki haliyle 85leri falan görüyor lolde 75 civarları dediğin gibi lolde fazla bişey kullanmıyor diye düşünüyorum pubg zorluyor her türlü o da baya ısıtıyor işte full yükte 2 3 saat sonrasında 90ları görüyor diye tahmin ediyorum daha tam testini yapmadım fanları taktığımdan beri

Fazla hocam bu dereceleri rdr 2 oynarken alıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam oturttuysanız fandada olabilir belki hocam %lik kullanımı kaç bu gerçekten tuhaf işte :D
işlemci fanları güzel üflüyo gayet onda bi sıkıntı yok benim tahminim anakartım baya giriş seviye bi anakart kaldı ondan olabilir ya

pubgde şu anki haliyle 85leri falan görüyor lolde 75 civarları dediğin gibi lolde fazla bişey kullanmıyor diye düşünüyorum pubg zorluyor her türlü o da baya ısıtıyor işte full yükte 2 3 saat sonrasında 90ları görüyor diye tahmin ediyorum daha tam testini yapmadım fanları taktığımdan beri

işlemci fanları güzel üflüyo gayet onda bi sıkıntı yok benim tahminim anakartım baya giriş seviye bi anakart kaldı ondan olabilir ya
bende de biostar 620 var sana göre daha giriş seviye benimde ondan ve stok soğutucudan o zaman

Kasa içi sirkülasyon iyi olmadığı için 90c normal. Biostan güç limiti koy, eğer açıksa pbo kapat.
Babacım yazmak için yazmayın bilmiyorsanız öğrenipte gelin. 2 bilgi vermişsin ikiside yanlış o pbo değil, 2. si kasasını nerden biliyorsun da içindeki sirkülasyonu hakkında yorum yapıyorsun.

90 derece zaten sınırdır 90 dereceye ulaşınca işlemcinin gücü ekstra kısılır hatta sınırlanır o yüzden öyle kullanmak yerine sizde curve optimizerdan -30, -25 vererek voltaj düşürün. Böylesi daha sağlıklı hatta direk pbc kapatın işlemci temel ghzsinde kalsın.
pc az önce elime geçti bu dediklerini anlatım veya rehber olarak nerden yapabilirim hiç bi bilgim yok

7500f ingiriş seviye anakartlar besleyebiliyor hocam bence ondan değil

Soğutucu yetmiyir olabilir değiştirene kadar core oerformance bostu kapatin biostan
Yanlis anlamayinda Meraktan Soruyorum Sogutma Ile Kullanim Arasindaki Baglanti tam Olarak nedir ? Hayatimda Ilk kez senden duyuyorum bunu bu nsorunu nasdil sicaklkiga bagladin ????

Ayric Arkadasin Sogutmasi gayet yeterli bir hava sogutma hocam ama neyse

Uygunsuz davranış
Babacım yazmak için yazmayın bilmiyorsanız öğrenipte gelin. 2 bilgi vermişsin ikiside yanlış o pbo değil, 2. si kasasını nerden biliyorsun da içindeki sirkülasyonu hakkında yorum yapıyorsun.
Yav hadi abi sus büyüklerin konuşuyor. İlla sövdüreceksin kendine cahil çocuk. Yaşı daha 10 laflara bak. PBO değilmiş kasa belli değilmiş bilmem ne. Önce konuyu okumayı öğren. Gerçi okuma yazman var mı orası muamma.

Geri