800 lira bütçeye Protein Tozu tavsiyesi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,885
650 lira bütçem var. Aklımdaki ürün şuan bu biraz şekerli ama çok sıkıntı olacağını sanmam.

Bu arada en önemli kriterlerim çikolatalı olması ve en az 58 servis olması. Kilo olarak özellikte takıntım yok lakin 1960 gr ila 2400 gram arası tercihimdir.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Bu arada eğer çok çok değer dediğiniz bir ürün var ise bütçeyi belki 100 tl falan esnetebilirim. Ama cidden değmesi lazım.
---------

Bütçeyi 800 liraya yükselttim

Son düzenleme:
Hocam ben ilk defa duyuyorum bu markayi yurt disinda satislari yok heralde daha bilindik bir marka bakmanizi tavsiye ederim.

650 lira bütçem var. Aklımdaki ürün şuan bu biraz şekerli ama çok sıkıntı olacağını sanmam.

Bu arada en önemli kriterlerim çikolatalı olması ve en az 58 servis olması. Kilo olarak özellikte takıntım yok lakin 1960 gr ila 2400 gram arası tercihimdir.

Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Bu arada eğer çok çok değer dediğiniz bir ürün var ise bütçeyi belki 100 TL falan esnetebilirim. Ama cidden değmesi lazım.
600 TL 2kg ürün için çok ucuz değil mi?
Benim spordaki Hocam da bu markayı kullanıyor ama bana kaliteli değildir gibi geldi, çok ucuz çünkü
Protein ocean ucuz olarak kaliteli markalardandır ona bakabilirsin, kalite istiyorsan da hiq bakarsın ama pahalı hiq

Kanka şekerli su içsen de aynı ya. Bu wheyi bir süre kullandım çok tatlı geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şundan 3 tane alsan kafi en uygun bunu bulabildim.

Protein Ocean pek sevdiğim bir marka değil. Ayrıca ronic nutrition da istemiyorum o yüzden konu açtım. SSN iyi marka diyolardi aslinda

Protein Ocean pek sevdiğim bir marka değil. Ayrıca ronic nutrition da istemiyorum o yüzden konu açtım. SSN iyi marka diyolardi aslinda
Kanka bu fiyatlarda alacağın protein tozlarının hepsi aynı tür olur bence. Gidip tavuk alsan daha iyi.

Attıgın linkteki ürün ben olsam tercih etmezdim. Bütçeni 1000 tl nin üstüne cıkarmadıgın sürece bu fiyatta kaliteli ürün alamazsın dostum

Evde 1 tane acılmamıs bisküvilisi vardı ama bunu görünce 3 Tane aldım, %15 indirim kuponum vardı 500 tl ye geldi.Gercekten cok uygun. Marka da kaliteli :) Almak isteyen varsa hf10 koduyla %10 indirimle alabilir.

Son düzenleme:
Kanka bu fiyatlarda alacağın protein tozlarının hepsi aynı tür olur bence. Gidip tavuk alsan daha iyi.
Onun yerine Gainer alsam? Hem bütçem ve istediğim gramajda ürünler var ve üstüne yeteri kadar protein de içeriyorlar. Karbonhidrat olarak yoğun olmaları dışında eksileri var mı?

Onun yerine Gainer alsam? Hem bütçem ve istediğim gramajda ürünler var ve üstüne yeteri kadar protein de içeriyorlar. Karbonhidrat olarak yoğun olmaları dışında eksileri var mı?
Hocam gainer kilo almak için, kalori takviyesi gibi düşün protein tozu ile gainerı karşılaştırma bence

Hocam gainer kilo almak için, kalori takviyesi gibi düşün protein tozu ile gainerı karşılaştırma bence
Yok zaten zayıfım muhtemelen. O yüzden bir yandan kilo almama belki yardımcı olur bir yandan da gerekli proteini alırım diye düşündüm ama doğru değilmiş sanırım. Bütçeyi 800 lere falan yukselttim bu arada hala düzgün bir ürün yok mu şöyle en az 60 servis falan

uzak dur bundan belli bir süre kullanımdan sonra carpıntı yaptı arkadaşta.
tadı da şerbet gibi.
hardline bütçe yetmiyorsa ronic bakabilirsiniz

Hocam gainer full şeker otur tatlı ye aynı hesap.

Yeni üye olunca %10 kod var kullan arkana yaslan.
Bunu kaydettim. En kötü bütçe yükseltir alırım daha iyi öneriler gelmez ise

uzak dur bundan belli bir süre kullanımdan sonra carpıntı yaptı arkadaşta.
tadı da şerbet gibi.
hardline bütçe yetmiyorsa ronic bakabilirsiniz
Ronic kullanmıştım Gainer ve Whey İsolate. 6kg gainer 2 kilo whey kullandım gainer 2 kilo aldırdı whey ise neredeyse etkisizdi. O yüzden pek bir daha alasım yok. Ronic' in tozlarının işe yaradığından şüpheliyim şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,772
Üyeler
184,496
Son üye
HildazDT
Geri