🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Fanları böyle alalım😀. Beyaz g7 pro Xbox'ta kablolu çalışıyor ama bu modelinde kablosuz da çalıştığı yazılmış.
Doğru bu model Xboxlarda da wireless.

Bunlar artık Xbox 9. Neslin önüne geçti. Xbox da zaten konsol işini saldı.

Uzun zamandir takip ettiğim bir controller.
250₺ elektronik kuponu veya yeni hesap açınca gelen kupon ile 5837₺'ye geliyor.
Axess'e peşine 5 taksit mevcut.
n11'den 8bitdo Ultimate 2 Kablosuz Oyun Kolu Windows & Android Uyumlu Hall Effect 2.4g Controller Wuchang Fallen Feathers Edition seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Üff paraya bak, yurt dışı alışveriş döneminde aliexpress 800 liraya falan satıyordu diye hatırlıyorum :kekw:

Bir çok kontrolcü tuttum ve dualsens ten sonra en rahatsız edeni bu oldu

Of fiyatı uygun değil ben de indirime girdi sandım heyecanlandım 5,500'e satılıyor bu zaten normal beyaz olanı

Neden? İyi bir kontrolcü değil mi?
Kalite olarak güzel ama rb lb tuşları basımı bana kötü gelsi özellikle tasarımı ele çok rahatsızlık veriyor benim elim için böyle açıkcası beğendiğim bir tasarım değil throne tactical daha güzel hissettiriyor

Bende de secuzi var tuşları çok dandik ya ses falan çıkarıyor fdafaddfafad.
Güzel ürün malzemesi bataryası iyi de pek kullanmadım, 3 5 defa kullanıp hevesimi aldıktan sonra bıraktım kol işini :D Bi tane 3d stand aldım onun üstünde duruyor. Ses sadece m2 tuşundan çıkıyor, diğer tuşlarda bir sıkıntı yok. İzmir çok kuru, hem az kullanımdan hem de sıcak ortam ve kuruluğun etkisiyle mi oldu acaba bilmiyorum. wd40 falan sıksam tuşun arasından düzelir mi ya da bozar mıyım :unsure:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,507
Üyeler
190,587
Son üye
rushwanted
Geri