9070 XT Performansı Arttı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
son gelen güncellemeler ile 5070 ve ti net bir şekilde 9070 ve xt den geride artık fiyat performans konusunda daha FSR4 entegre olacak optimizasyonlar artacak vs AMD bu seriyi iyi yaptı herkes kabul etmeli
Nvidia super serisiyle durumu kurtarabilir bakalım nasıl çıkacak

son gelen güncellemeler ile 5070 ve ti net bir şekilde 9070 ve xt den geride artık fiyat performans konusunda daha FSR4 entegre olacak optimizasyonlar artacak vs AMD bu seriyi iyi yaptı herkes kabul etmeli
Nvidia super serisiyle durumu kurtarabilir bakalım nasıl çıkacak
5070 super > 9070 5070ti super > 9070xt gucunde olur süperler tahminimce. 5070 süper 16 vram olursa amd yine piyasayı kaybeder kim ne derse desin. Amd orta üst-üst segment kralı olmak istiyorsa rx 9080 40k çıkarması lazim piyasada nvdianın satışlarını geçmek istiyorsa

5070ti sistem alacaktım 57k ya 9070xt ye dönmelimiyim sadece oyunda kullanacağım

Müsait olunca ekran kaydını atarım hocam. Gsync vsync açık olmasına rağmen sadece frame gende yaşıyorum.
Valla ben hogwarts legacy de 2x de oynuyorum 200fps e sabitledim hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar

Durumun teknik kısmını anlatabilecek var mı?
Bu güncellemeyle beraber kart daha fazla güç çekiyor da o nedenle mi daha fazla performans gösteriyor? Nasıl oluyor, ne yaparak bu artışı sağladılar bu kısmını bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müsait olunca ekran kaydını atarım hocam. Gsync vsync açık olmasına rağmen sadece frame gende yaşıyorum.
Hocam o durumdan ben de tedirgindim. Bazı kişilerin dediğine göre atıyorum 40 fps i mfg ile 60 yaparsan yırtılmalar, gecikmeler oluyormuş ama atıyorum 70 fps i mfg ile 200 falan yaparsan bir sıkıntı olmuyormuş. Ne derece doğru bilmiyorum.

Bende güncellesem mi 7800xt kullanıyorum.. bana faydası yok galiba :rolleyes:

Ekran Alıntısı.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye