Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

sistemin stabil olmasıyla alakalı , amd kartlar biraz daha narin , nvidia gibi sağlam çalışmıyor bence de ama stabil bir sistemde sorun yaşamıyorsun

Bazen forumda konular görüyorum örneğin oyundayken atıyor amd driver hatası veriyor adamın karta bakıyorum 9070xt ha önyargım yok ama nvidia tarafında bu tarz şikayet görmedim. Ama bilmiyorum
Öyle konularda psuya bi bakıyoruz 750w kullanıyor :D veya dandik bir psu oluyor. En basitinden oyuna özel sorunlar olabiliyor bir sonraki güncellemede çözülüyor.

Öyle konularda psuya bi bakıyoruz 750w kullanıyor :D veya dandik bir psu oluyor. En basitinden oyuna özel sorunlar olabiliyor bir sonraki güncellemede çözülüyor.
Valla ben nzxt c1000 v3 alacağım benden yana sorun yok😂

9070XT RT performansı o kadar kötü değil 4070 Ti - Ti Super ayarında 5070Ti zaten 4070 Ti Super Duper gibi bir şey.FSR vs DLSS gelirsek ikiside çok iyi arasındaki farkı anlamaya çalışmak bana göre saçma ikiside gayet iyi hatta şuan fsr 4.1 geldi dahada iyileşti.
Aradaki farkı anlamaya çalışıyoruz ki tercih yapalım hani. Ki anlamayacak bi fark yok arada bariz bi fark var. Şimdi forumdaki arkadaşları dinleyip 9070xt alsaydım ve aynı ayarlarda resident evil 9 u açsaydım. Ptx zaten yok da rtx açayım. Nasıl bi performans alacam dicem de büyük ihtimalle açamadan driver hata verirdi

Aradaki farkı anlamaya çalışıyoruz ki tercih yapalım hani. Ki anlamayacak bi fark yok arada bariz bi fark var. Şimdi forumdaki arkadaşları dinleyip 9070xt alsaydım ve aynı ayarlarda resident evil 9 u açsaydım. Ptx zaten yok da rtx açayım. Nasıl bi performans alacam dicem de büyük ihtimalle açamadan driver hata verirdi
abartıyosun hocam

Yav akradaş PT düzgün mü çalışıyor sence ? 5090 la açmadığın sürece bütün kartlar yamuluyor gözünü seveyim yapma RT performansı da gayet iyi, yav ben 7800xt ile bile RT açıyorum sorun yaşamıyorum ki bu seride ölü yani.

abartıyosun hocam
Abartmıyorum git bak 7700xt de driverla neler çektiğime. Ki yaşadığım sorunların bazılarını Hepsiburadanın 9070xt ilanının yorumlarına bi arkadaş atmıştı aynı sorunları yaşamış fotoğraflı paylaşmıştı ve iade etmiş. Forumda da sürekli amd kartlarla ilgili sorunların olduğu konu açılıyo.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,048
Üyeler
190,499
Son üye
arvan132
Geri