Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

Yazın alacağım, 1080p kullanıyorum şimdilik. Taksitle alacağım sapphire nitro plus 9070xt 40k (tasarımını çok sevdiğim için sadece bu modelle ilgileniyorum ucuz önermeyin)
Veya 45-50k civarına zotac gibi tasarımıda sağlam model bulursam 5070ti alabilirim, oyun amaçlı kullanıyorum amd de yazılım olarak bozar mı? Tercih edilirmi hangisi mantıklı
Dlss sayesinde nvidia fps olarak ilerleyen 2 yıl içinde falan amd ye fark atabilir mi pişman olmak istemiyorum çünkü
Nitro 40k mı olmuş yuh

Tepe model olduğunu değiştirmiyor.Sorun nedir? 12VHPWR vakaları mi?
Hem o hem de genel olarak yotube/tarayıcıda takılma donma bazı oyunlara özgü stutter vs. Bu vakaların büyük çoğunluğu sapphire markasında yaşanıyor ki kendimde yaşadım bizzat.

Nitro 40k mı olmuş yuh
valla hocam yapacak bişe yok nvidia alamazsak nitro+ alırız. nvidia fiyatları çok saçma şuan. sff olmasın diyoruz birtek 53k ya colorful battle ax var anca onu alabilirim. kalanı 60k+ satılıyor. o paraya nerdeyse 5080 geliyor 5080 alayım diyosun bu böyle arta arta gidiyor 40k nere 60-70k nere.

Biri tepe AMD modeli diğeri ucuz Nvidia modeli.En ucuz modelleri kıyaslaman gerek.Phoneix-S olanlar Sff bu arada.Orta kısmında metal Phoneix ARGB yazısı yoksa da Sff dir haberin olsun.Sogutmasi kötü diye biliyorum Sff olanın sfflerde inno3d X3 OC iyi iş yapıyor. @loewry
2k 8x msaa furmak+video kayıtta %45 fanda 70 derecede takılıyor ufak bir uv ile derece sıkıntısı yaşanacagını düsünmüyorum phoenix s te

Nasıl bir fiyat farkı var dostum 9070xt nitro+ modeline bakıyor arkadaş bunun yanında 5070ti phoenix modelide 45k ya düşüyor gaming gecesinde zaten arada abartılacak bir fark yok.
Bir halt fark etmiyor adam yazın alacam diyor 4-5 ay sonrasından bahsediyor çok rahat zam yiyecekler Ram fiyatlarıda daha dengeye oturdu denemez

valla az kaldı gidip üst model 5070 alıcam oc yi dayicam performansı uçsun :D
Gaming trio 5070 kullanıyorum yalandan uv ile 9070xt nin ham performansı ile aramda %5 fark var😅

valla hocam yapacak bişe yok nvidia alamazsak nitro+ alırız. nvidia fiyatları çok saçma şuan. sff olmasın diyoruz birtek 53k ya colorful battle ax var anca onu alabilirim. kalanı 60k+ satılıyor. o paraya nerdeyse 5080 geliyor 5080 alayım diyosun bu böyle arta arta gidiyor 40k nere 60-70k nere.
ben 5070 ti vanguard ile 9070 xt nitro+ arasında kalmıştım monitör de değişmem gerektiği için 9070 xt aldım cw sorunum yok nitroda sorun çıkıyor dedikleri tek şey o diğerlerine sapphire yüzünden olduğunu düşünmüyorum
benim istediğim 5070 ti ve 9070 xt modeli arasında o zaman 20k fiyat farkı vardı şu an 30-35k fiyat farkı var
9070 xt güzel ama fsr 5 getirmeme muhabbeti falan olursa rtx 6000 serisine geçerim direkt hem 4k da daha iyi iş yapar umarım

Anlamadığım innonun , zotacin , gainwardin , palitin şu an Sff olan modellerinin Sff olmayan halleri yok ortada satılmıyor satılsa gamingpro alacaktım bende.

Bir halt fark etmiyor adam yazın alacam diyor 4-5 ay sonrasından bahsediyor çok rahat zam yiyecekler Ram fiyatlarıda daha dengeye oturdu denemez
Nvidia yiyorda amd yemiyor mu dostum. Arada yüzdelik olarak aynı fark kalırsa 5070ti daha iyi bir seçenek her zaman.

Gaming trio 5070 kullanıyorum yalandan uv ile 9070xt nin ham performansı ile aramda %5 fark var😅
dlss fsr gibi özellikler açıldığında performans farkında 9070xt yi yakalayabiliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadığım innonun , zotacin , gainwardin , palitin şu an Sff olan modellerinin Sff olmayan halleri yok ortada satılmıyor satılsa gamingpro alacaktım bende.
valla onu bende fark ettim asla yok sff olmayan sırf 60k tl ye kadar full sff satılıyor e biz ne yapacağız?

Geri