Nerede yazıyor göremedim de bilgilendirir misin?Bu ikinci el farkında mısınız?
Nerede yazıyor göremedim de bilgilendirir misin?Bu ikinci el farkında mısınız?
Çalışır ve yeni gibi görünür ve Amazon Yenilenen Garantisi ile desteklenir. Sıfır değilGir bak bakalım kaç dolar yazıyor Uzun süredir bu fiyatta sepete de ekleniyor ancak kimse almıyor 60 dolara.
Nerede yazıyor göremedim de bilgilendirir misin?
Evet şimdi gördüm. Burada da 69 dolara satılıyor.Sağ üstte "Used: Like New" yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
?Bu kulaklık valorant ve mix mastering için kullanılır mı ve ekolayzer ayarı makyajlı mı?
Evga 3080 Ti amazonda 1300 dolara satılıyor hocam. Google'un kuruyla çevirince 23 bin lira yapıyor. Ama Türkiye'de 35 bin liradan aşağı satılmıyor.Evet şimdi gördüm. Burada da 69 dolara satılıyor.
Sonuç olarak çok büyük bir indirim yok.
İndirim var ancak 2000 TL etmez.
Bu kadar haklı bir yorum görmedim ama piyasadı belli değil ya kimsenin kafasında fiyat tahmini yokEvga 3080 Ti amazonda 1300 dolara satılıyor hocam. Google'un kuruyla çevirince 23 bin lira yapıyor. Ama Türkiye'de 35 bin liradan aşağı satılmıyor.
Arada 12 bin liralık fark var ve ucuz olan "yurt dışı fiyatı". Ayrıca kart 25 bin liraya düşse yine yurt dışı fiyatından fazla olmasına rağmen mükemmel bir indirim var diye kapış kapış satılır.
Ama kulaklığa bakınca yurt dışı fiyatı 70 dolar. Bu da 1228 lira yapıyor.
Kulaklık ise 950 liradan satılmış. Yani "Türkiye fiyatı" "yurt dışı fiyatından" daha iyi.
Ayrıca attığınız sitede de %30 indirim var. Yani orada gördüğünüz 70 dolar da indirimli fiyatı. "Was $99.99" dolar dediğine göre 100 dolardan satılıyormuş. Başka sitelere baksanız belki 70 dolara satan da vardır 150 dolara satan da vardır. Ama her halükarda bu ürünün fiyatı yurt dışı piyasasına göre gayet güzel indirimdeymiş.
Bu arada bilginiz olsun diye söylüyorum kulaklığı almadım
Hocam zaten ben de kazık bir fiyat diye söylemedim. Sadece çok büyük bir indirimin olmadığından bahsettim. Türkiye'deki satıcılar fiyatları şişirince arkadaşlar çok büyük bir indirim var zannediyor.Evga 3080 Ti amazonda 1300 dolara satılıyor hocam. Google'un kuruyla çevirince 23 bin lira yapıyor. Ama Türkiye'de 35 bin liradan aşağı satılmıyor.
Arada 12 bin liralık fark var ve ucuz olan "yurt dışı fiyatı". Ayrıca kart 25 bin liraya düşse yine yurt dışı fiyatından fazla olmasına rağmen mükemmel bir indirim var diye kapış kapış satılır.
Kulaklık ise 950 liradan satılmış. Yani "Türkiye fiyatı" "yurt dışı fiyatından" daha iyi.
Ayrıca attığınız sitede de %30 indirim var. Yani orada gördüğünüz 70 dolar da indirimli fiyatı. "Was $99.99" dolar dediğine göre 100 dolardan satılıyormuş. Başka sitelere baksanız belki 70 dolara satan da vardır 150 dolara satan da vardır. Ama her halükarda bu ürünün fiyatı yurt dışı piyasasına göre gayet güzel indirimdeymiş.
Evga 3080 Ti amazonda 1300 dolara satılıyor hocam. Google'un kuruyla çevirince 23 bin lira yapıyor. Ama Türkiye'de 35 bin liradan aşağı satılmıyor.
renewed bu kardeşGir bak bakalım kaç dolar yazıyor Uzun süredir bu fiyatta sepete de ekleniyor ancak kimse almıyor 60 dolara.
Kardeşim benim onu görmemişim ancak 69 dolara da satılıyor.renewed bu kardeş
renewed bu kardeş
Fiyatının zaten iyi olduğunu ancak çok devasa bir indirim olmadığını söylüyoruz.Evga 3080 Ti amazonda 1300 dolara satılıyor hocam. Google'un kuruyla çevirince 23 bin lira yapıyor. Ama Türkiye'de 35 bin liradan aşağı satılmıyor.