🔥İndirim A101'e Gelicek Olan Rgb Led Ve Gaming Ürünler 11 Mart

dedi eline bile almayan arkadaş. şu ana mu mesajı o klavyeyle yazıyorum gerçekten yamuk yaptığını görmedim klavyenin
eline bile almayan mı hangi tuşlara bastığını tuşlara bakarak anlayamazsın çünkü üstündeki harfler çoktan silinmiştir bizzat deneyimledim :)

O RGB LED sadece monitör, TV arkasında falan mı kullanılabiliyor? Ben masamın arkasına koymayı düşünüyorum da.

Bu bilgi için çok içten teşekkür ederiz
eth reis klavye kullanmamış. klavyenin sıkıntı çıkardığını görmedim ama kulaklık ve mouse konusunda sonuna kadar haklı

eth reis klavye kullanmamış. klavyenin sıkıntı çıkardığını görmedim ama kulaklık ve mouse konusunda sonuna kadar haklı
Mousepad alırken çok renkli mousepadlerden uzak durmak lazım, sensör düz aynı renklerde daha iyi hareket edecektir

silindi

Mousepad alırken çok renkli mousepadlerden uzak durmak lazım, sensör düz aynı renklerde daha iyi hareket edecektir
iyi sensörlerde o sorunlar olmuyor artık ama eski sensörlerde oluyor

eline bile almayan mı hangi tuşlara bastığını tuşlara bakarak anlayamazsın çünkü üstündeki harfler çoktan silinmiştir bizzat deneyimledim :)
1 yıla yakındır kullanıyorum. silinmedi size ayıplı ürün mü göndermişler veya yanlışlıka almışsınız bilmem

mouse ve klavye iyi mouse u 1,5 sene kullandım artık teklemeye başlamıştı yenisini aldım klavye ise 2,5 sene oldu ve hala çok iyi hiç bir sıkıntısı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri