Voidu da ödeme ekranında hata veriyor çözümünü soruyor baya bir kişi konularda ama hala çözülmedi bir de Gold alırsan ac 3 remastered da geliyor olması lazım yanında.Arkadaşlar odyssey alıcam üstüne kalan parayla da başka oyun almayı düşünüyordum ama bir kaç yerde gold falan filan duymuştum.
Aşırı önemli mi? bir de voidu için indirim kodu var mı?
Şuan ödemeye tıkladığımda hata veriyor evet. düzeldiğinde gold u alayım o zamanVoidu da ödeme ekranında hata veriyor çözümünü soruyor baya bir kişi konularda ama hala çözülmedi bir de Gold alırsan ac 3 remastered da geliyor olması lazım yanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bence de alın hocam değer.Şuan ödemeye tıkladığımda hata veriyor evet. düzeldiğinde gold u alayım o zaman
Ben Nays ve Kuveyt Türk denedim olmadı. Papara çalıştıVoidu da ödeme ekranında hata veriyor çözümünü soruyor baya bir kişi konularda ama hala çözülmedi bir de Gold alırsan ac 3 remastered da geliyor olması lazım yanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Voidu da ödeme yöntemi değiştiremiyorum hocam nasıl yaptınız geçen bir ara tosla ile oyun aldım otomatik onunla ödeme yapıyor diğer kartları seçemiyorum ss falan atabilir misiniz?Ben Nays ve Kuveyt Türk denedim olmadı. Papara çalıştı
Ben diğerleriyle ödeme yapamadım o yüzden kaydetmemiştir belki.Voidu da ödeme yöntemi değiştiremiyorum hocam nasıl yaptınız geçen bir ara tosla ile oyun aldım otomatik onunla ödeme yapıyor diğer kartları seçemiyorum ss falan atabilir misiniz?
Siparişlerim kısmına oradan ödemeye devam et. Birkaç defa denersen o da kaybolacak. Ben 30 dk önce The Division aldım kod hâlâ gelmedi mail attım.Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir hata veriyor bende
Siparişlerim kısmında yok hocam, valhalla alırken dediğiniz gibi olmuştu ama bunda ödeme ekranına bile geçemedim henüz.Siparişlerim kısmına oradan ödemeye devam et. Birkaç defa denersen o da kaybolacak. Ben 30 dk önce The Division aldım kod hâlâ gelmedi mail attım.