AC odyssey illa gold mu alınmalı?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
Arkadaşlar odyssey alıcam üstüne kalan parayla da başka oyun almayı düşünüyordum ama bir kaç yerde gold falan filan duymuştum.
Aşırı önemli mi? bir de voidu için indirim kodu var mı?

Arkadaşlar odyssey alıcam üstüne kalan parayla da başka oyun almayı düşünüyordum ama bir kaç yerde gold falan filan duymuştum.
Aşırı önemli mi? bir de voidu için indirim kodu var mı?
Voidu da ödeme ekranında hata veriyor çözümünü soruyor baya bir kişi konularda ama hala çözülmedi bir de Gold alırsan ac 3 remastered da geliyor olması lazım yanında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1690302509842.png

Voidu da ödeme ekranında hata veriyor çözümünü soruyor baya bir kişi konularda ama hala çözülmedi bir de Gold alırsan ac 3 remastered da geliyor olması lazım yanında.

Alıntıyı görüntüle
Şuan ödemeye tıkladığımda hata veriyor evet. düzeldiğinde gold u alayım o zaman

ac odyssey bende almak istiyorumda güzel güvenilir bir türkçe yaması varmı bulamadığım için almadım , geçen yıl odyseyyin bir tane türkçe yamasından virüs yedim korkuyorum artık

Alıntıyı görüntüle
Ben Nays ve Kuveyt Türk denedim olmadı. Papara çalıştı

Ben Nays ve Kuveyt Türk denedim olmadı. Papara çalıştı
Voidu da ödeme yöntemi değiştiremiyorum hocam nasıl yaptınız geçen bir ara tosla ile oyun aldım otomatik onunla ödeme yapıyor diğer kartları seçemiyorum ss falan atabilir misiniz?

Voidu da ödeme yöntemi değiştiremiyorum hocam nasıl yaptınız geçen bir ara tosla ile oyun aldım otomatik onunla ödeme yapıyor diğer kartları seçemiyorum ss falan atabilir misiniz?
Ben diğerleriyle ödeme yapamadım o yüzden kaydetmemiştir belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Siparişlerim kısmına oradan ödemeye devam et. Birkaç defa denersen o da kaybolacak. Ben 30 dk önce The Division aldım kod hâlâ gelmedi mail attım.
Siparişlerim kısmında yok hocam, valhalla alırken dediğiniz gibi olmuştu ama bunda ödeme ekranına bile geçemedim henüz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,271
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri