Selam ben bu laptopu alıcam sizce nasıldır?
Ne gibi kötülüğünü gördünServisi kötü.
Sıvı Metal aktığında yardım etmiyorlar, mesela su hasarlı anakart diye sizden 4060 laptop parası istiyorlar. (Siz su dökmesenizde)Ne gibi kötülüğünü gördün
Nitro 16 serisi normalde iyidir fakat bu fiyat verilmez diye düşünüyorumSelam ben bu laptopu alıcam sizce nasıldır?
Hocam sıvı metal akıntısı ile suyun ayırt edilmesi çok bariz eger böyle bir durum oluşursa garantili ürün hakem heyetine gidersinSıvı Metal aktığında yardım etmiyorlar, mesela su hasarlı anakart diye sizden 4060 laptop parası istiyorlar. (Siz su dökmesenizde)
İkisi başka örnek. Ben hiç acer kullanmadım kullananlar şikayet ediyordu.Nitro 16 serisi normalde iyidir fakat bu fiyat verilmez diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sıvı metal akıntısı ile suyun ayırt edilmesi çok bariz eger böyle bir durum oluşursa garantili ürün hakem heyetine gidersin
profil yine değişmişÇok çok kötü.
Valla ben 2 tane 4050 li r5 li olanindan aldim, gayet memnunum fakat servisle alakali hicbir deneyimim yok. Millet genelde servis dedigi icin belirtmek istedim. Benim leptopu da herkese tavsiye ederim sorgusuz sualsiz arastirmasini cok yaptim fakat senin para sıkalan 50 bin bandındaysa secenek cogalacagi icin o bandda farkli leptolar da bakilabilir.Selam ben bu laptopu alıcam sizce nasıldır?