Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 16 vs Asus Tuf A15

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
Arkadaşlar selam, önümüzdeki hafta laptop almayı düşünüyorum şu iki model arasında kaldım. Acer donanım ve kasa bakımından asusun önünde gözüküyor ancak acer ile ilgili uzun vadeli yorumlar çok da iyi değil asus uzun ömürlülük açısından acer ise ekranı dış kasası ve donanımsal olarak aklımı baya çeliyor. Sizin öneriniz nedir bu modelleri kullanan veya bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim. İşin içinden çıkamadım valla.
➖➖
Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP051 6gb RTX4050 Ryzen 7 7735HS 8gb Ram 512GB SSD 15.6 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Blgisayar
➖➖

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben de o aynı Asusu aldım 1 hafta oldu. Çok yeni olduğundan henüz detaylı yorum yapamam ama kasa ve ekran kalitesi muazzam. Üst seviye premium cihaz kullanıyormuş hissiyatı veriyor. Klavyesi falan yumuşacık çok sessiz. Fan sesi de öyle rahatsız edecek düzeyde değil. Pilde zaten fan çalışmıyor silent modunda kullanıyorum işlemci 40-50 derecelerde geziyor. Daha kapsamlı yorum yapmak isterdim de cihaz yeni işte bakalım :)

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de o aynı Asusu aldım 1 hafta oldu. Çok yeni olduğundan henüz detaylı yorum yapamam ama kasa ve ekran kalitesi muazzam. Üst seviye premium cihaz kullanıyormuş hissiyatı veriyor. Klavyesi falan yumuşacık çok sessiz. Fan sesi de öyle rahatsız edecek düzeyde değil. Pilde zaten fan çalışmıyor silent modunda kullanıyorum işlemci 40-50 derecelerde geziyor. Daha kapsamlı yorum yapmak isterdim de cihaz yeni işte bakalım :)
Donanım tabi ki önemli ama benim için dayanıklılık ve uzun ömürlülük daha öne çıkıyor ya sonuçta bu fiyat bandında cihazlar hemen hemen aynı performansı veriyor önemli olan 2 3 sene sonra ne olacağı. İki laptoba da her türlü ram takviyesi zaten gerekecek. Acerda bulunan ekran tufun cidden çok ötesinde onu geçtim roglarda bulunan ekranlardan da iyi o ekrana bu fiyat da kafa karıştırıyor. Ancak o seviyede bi ekran kullanmayan birisi için asus bence çok rahatsız etmez. 3ms 400 nit cidden iyi değerler.

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer
Bende aynı durumdayım 2 cihaz arasında kaldım

ne ara zam geldi acere yeni gördüm

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
Bende aynı durumdayım 2 cihaz arasında kaldım

ne ara zam geldi acere yeni gördüm
Tuflara da gelmiş hocam cidden yetişilmiyor. Eğer direkt alacaksınız tuflarda hepsiburada da acerda da vatan da %5 sepet indirimi var değerlendirebilirsiniz isterseniz acerin geri ödemesi taksitle 35 falan oluyor şu an o yüzden ufaktan vazgeçecek gibiyim

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer
Tuflara da gelmiş hocam cidden yetişilmiyor. Eğer direkt alacaksınız tuflarda hepsiburada da acerda da vatan da %5 sepet indirimi var değerlendirebilirsiniz isterseniz acerin geri ödemesi taksitle 35 falan oluyor şu an o yüzden ufaktan vazgeçecek gibiyim
Tufların indirime girmesini bekliyorum günlerdir tık yok inmek yerine çıkıyor fiyatlar

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
Tufların indirime girmesini bekliyorum günlerdir tık yok inmek yerine çıkıyor fiyatlar
Hocam bence indirim beklemeyin yine sizin kararınız tabi çünkü stoklar bitiyor ve azaldıkça diğer satıcılar da yüksek fiyatlı olanlar kalıyor. Alabilecekken almak en mantıklısı aldıktan sonra da bir daha bakmayıp keyfini çıkartmak lazım.

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
Hocam içerisindeki ramın özellikleri ne acaba asusu alacağım sanırım ramle beraner sipariş berecepğim

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer
Hocam bence indirim beklemeyin yine sizin kararınız tabi çünkü stoklar bitiyor ve azaldıkça diğer satıcılar da yüksek fiyatlı olanlar kalıyor. Alabilecekken almak en mantıklısı aldıktan sonra da bir daha bakmayıp keyfini çıkartmak lazım.
Orası da öyle hocam yakında karar vermem gerekiyor. Siz naptınız

Hiatix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa özgür
Asusu alacağım hocam bugün siparişini verecektim de veremedim yarın vereceğim

Hermitus

80+ Bronze
tufa sorsan o bile nitro16 der