❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 APEX 1548 TL (39 DOLAR )🔥🔥🔥

sendegitunutbeni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
AJ159APEX-GAMERX20 kupon kodunu kullanmayi unutmayin
yunexpress ile gonderilmesini ve gumruktr 15 20 dolar beyan edilmesini soyleyin vergi cıkmayacaktir iyi alisverisler

mouse bağlantı kopma yapıyor, 6 ay anca düzgün kullanmışımdır. Başka mouselara yönelin diye tavsiye ederim. Çöp oldu duruyor masanın üstünde

AJ159APEX-GAMERX20 kupon kodunu kullanmayi unutmayin
yunexpress ile gonderilmesini ve gumruktr 15 20 dolar beyan edilmesini soyleyin vergi cıkmayacaktir iyi alisverisler
not asla tavsiye etmiyorum sadece ajazzi seven alir bana gore bende apex var asla degmez mchose g3 bile daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar da kesin konuştun öyle
bilsigimiz konu hakkinda net konusuriuz

mouse bağlantı kopma yapıyor, 6 ay anca düzgün kullanmışımdır. Başka mouselara yönelin diye tavsiye ederim. Çöp oldu duruyor masanın üstünde
Yakın zamanda benim üründe mefta oldu. (Kendi kendine masaüstünde sol üst köşeye gidip orada takılı kalıyor)

Kablosuz mouselarda HB de indirim var.
Throne Reflex 999tl
Vapoo V30L + Throne Mouse Pad 899tl

Valla bende aj159 pro alalı 2 ay oluyor. şu şarj donglesine taktığımda ilk 20-30 saniye şarj oluyor sonra niyeyse üstünde takılıyken şarj olmuyor çıkarıp kabloyla şarj ediyorum.

Valla bende aj159 pro alalı 2 ay oluyor. şu şarj donglesine taktığımda ilk 20-30 saniye şarj oluyor sonra niyeyse üstünde takılıyken şarj olmuyor çıkarıp kabloyla şarj ediyorum.
Bende de aj159 apex var 7 ay sonunda şarj istasyonu bozuldu görüntü filanda gitti kabloyla da şarj olmuyor sadece kablolu çalışıyor şuanda

Üstündeyken sağ sol yapın benim apex de öyle yapıyordu.

Bu fareyi bir tek ben mi beğeniyorum kimi gördüysem hiç beğenmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,913
Üyeler
183,186
Son üye
Morçiçek
Geri