Modellerinde 159 pro diyor amaBen aldım ama 159pro değil düz 159 muş şuan yolda olduğu içinde iptal edilemiyor. Gelince direkt iade edicem sakın alma 1049,29 tutarlı olan ürün çakma satıcının ürünü temu ya bildirdim hiçbir şey yapmadılar
Evet öyle yazıyor ama satıcı ismi farklı üzerine bir de 2 farklı yerde farklı isim kullanmış ben kampanya ekranında aldığım için detayları görmemiştim sonra da bakmadım bugün bi baktım yorum yazmış bir arkadaş zaten. Linki atıyorum sakın buradan almayın. Görseller full pro ama bir yere 159 yazmış sadece ********. https://share.temu.com/wG7BZHjRYFAModellerinde 159 pro diyor ama
Evet eminim pro nun dongle ayrı geliyor apex gibi içerisine gömülü değil yani doğru söylüyor arkadaş pro değil düz versiyonu nu pro diye satıyor bu satıcı dolandırıcılık yapıyor kısacaHocam sahte ürün konusu açılmış oradaki arkadaşlar sorun olmadığını arkadaşın beceriksizliği olduğunu söylüyor kesin emin misiniz yanlış ürün olduğuna ben de aldım da çünkü
Pronun dongle ı direk o yanındaki şarj istasyonu değil miEvet eminim pro nun dongle ayrı geliyor apex gibi içerisine gömülü değil yani doğru söylüyor arkadaş pro değil düz versiyonu nu pro diye satıyor bu satıcı dolandırıcılık yapıyor kısaca
Hayır şarj istasyonuna dongle takıyorsun dongle ayrı geliyor pro daPronun dongle ı direk o yanındaki şarj istasyonu değil mi
Bende bunu alicaktim iyi oldu ogrendigimEvet öyle yazıyor ama satıcı ismi farklı üzerine bir de 2 farklı yerde farklı isim kullanmış ben kampanya ekranında aldığım için detayları görmemiştim sonra da bakmadım bugün bi baktım yorum yazmış bir arkadaş zaten. Linki atıyorum sakın buradan almayın. Görseller full pro ama bir yere 159 yazmış sadece ********. https://share.temu.com/wG7BZHjRYFA
Hocam stant dongle olarak kullanıyor bendede pro vardı zamanındaHayır şarj istasyonuna dongle takıyorsun dongle ayrı geliyor pro da
Düz versiyonunda içerisine gömülü 159pro da bildiğimiz küçük dongle var ve onu şarj istasyonuna takıyorsun o dongle da mouse un altından çıkıyor zaten. Sıfır kapalı kutı beyaz var açmayayım şimdi satıcam çünküHocam stant dongle olarak kullanıyor bendede pro vardı zamanında
Aj159un standı yok diye biliyorum hocam yanlışsa biliyor olabilirim. aj159 pro içinde onun bir stanti var o hem şarj hemde dongle siz yanlis biliyorsunuz mouseu o stantta hem şarj ediyorsunuz hemde 2.4ghz olarak bağlıyorDüz versiyonunda içerisine gömülü 159pro da bildiğimiz küçük dongle var ve onu şarj istasyonuna takıyorsun o dongle da mouse un altından çıkıyor zaten. Sıfır kapalı kutı beyaz var açmayayım şimdi satıcam çünkü