Dorske
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 138
Sıkıntılı gelirse sonradan iade alırlar mı? Temu'dan ilk kez alışveriş yaptım.Dock dediğim manyetik şarj standı.
Sıkıntılı gelirse sonradan iade alırlar mı? Temu'dan ilk kez alışveriş yaptım.Dock dediğim manyetik şarj standı.
İade edin diyorlar zaten direkt sorunu çözelim vs yok.Sıkıntılı gelirse sonradan iade alırlar mı? Temu'dan ilk kez alışveriş yaptım.
bu sorun duzelmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorumAj159 Pro Dock bağlantı sorunu
Sorun şu docku laptopa taktığımda USB aygıtı tanınmadı diye bir uyarı geliyor ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen USB olarak gözüküyor. Kısacası docku laptopa bağlıyor, farenin modunu 2.4G yapıyorum ve fare 2.4G'de çalışmıyor.forum.donanimarsivi.com
Düzeldi bir daha bozuldu daha da düzelmedi.bu sorun duzelmemis miydi ben mi yanlis hatirliyorum
Geçmiş olsun hocam, umarım benim başıma gelmez.Düzeldi bir daha bozuldu daha da düzelmedi.
ürünü eline ulaşan bir kaç arkadaş sorun yaşamamıştı , dock falan arızalı olabilir mi ? Değiştirmeyi deneyin isterseniz.Aj159 Pro Dock bağlantı sorunu
Sorun şu docku laptopa taktığımda USB aygıtı tanınmadı diye bir uyarı geliyor ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen USB olarak gözüküyor. Kısacası docku laptopa bağlıyor, farenin modunu 2.4G yapıyorum ve fare 2.4G'de çalışmıyor.forum.donanimarsivi.com
İade işlemi sıkıntılı mı?Dayı biriniz iade taktiği söylesin de iade ile uğraşmayayım bozuk sayılır zaten fare.
Beklemek istemiyorum iadeyi uzun sürecek.İade işlemi sıkıntılı mı?
Şu konuyu okuyun isterseniz , belki seçim yapmada işinize yarar.aga artık bakmaktan miğdem bulandı, bana açık ve net bir şekilde hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilecek var mı? ve arada fark varsa ne kadar fazla fark olur? (Pro olanı aldım eğer apex daha iyiyse aula f75 yerine almayı düşünüyorum)
forum.donanimarsivi.com
Peki sizce apexi 2. el satacak olanlar kaça satar, bir fikriniz var mı? Pembe olanı çok hoşuma gitti.Beklemek istemiyorum iadeyi uzun sürecek.