❌İndirim Bitti! AJAZZ AK980 27 DOLAR + Vergi

Demoizm

80+
Reaksiyon skoru
34
Forumda dolanırken bir arkadaş bu ürünü zamanında pahalıya almış. Girip bakayım dedim 30 dolardı, çark çevirince 3 dolar daha düşüyor. Ayriyetten Aj159 apexte indirime girmiş. Güzel kombo yapılır.

Aula F75 ile karşılaştırınca hangisi daha iyi her ne kadar sevmesemde numpadli klavyeye ihtiyacım bazen oluyor

Forumda dolanırken bir arkadaş bu ürünü zamanında pahalıya almış. Girip bakayım dedim 30 dolardı, çark çevirince 3 dolar daha düşüyor. Ayriyetten Aj159 apexte indirime girmiş. Güzel kombo yapılır.
Hangi switch ile alınır

Çok güzel klavye fakat 3 gün sonra indirimler bitince 30 euro sınırını geçecek ve gümrükte takılma riski oluşacak.

Kaptım birtane eyw

Çok güzel klavye fakat 3 gün sonra indirimler bitince 30 euro sınırını geçecek ve gümrükte takılma riski oluşacak.
Öyle bir şey imkansız senin alım yaptığın fiyat önemli alımdan sonra fırlayacak olan global fiyatı önemli değil

Linear switch mi? Aula f75 ten cidden iyi olduguna eminseniz alırım belki
Dijital ekran var bunda bide daha şık duruyo aldım o yüzden ama f75'den geçilir mi bilemedim ama fiyatı cidden uygun 1000tl'ye orjinal siteden klavye alınamıyor bu devirde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aula f75 ve ak820 pron olur yi klavye mi onu anlayamadım
İyi fiyat uygun geldi ama

Linear switch mi? Aula f75 ten cidden iyi olduguna eminseniz alırım belki
Aula f75 2.500 gibi rakamlara bulunurken ak980 3800 3900 civarı. Ak980 %98 mekanik, lcd ekranı mevcut. Ben bunu yazarken ürün tükendi neredeyse.

Geri