Neler Yeni

Yardım Akko 5075B Dracula Castle Sorunlar (Şarj girişi, Rgb, ses tekerleği)

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Akko 5075B Dracula Castle klavyeyi yeni aldım 1 gündür kullanıyorum. Kalvye dracula switch versiyonu. Tam aradığım klavyeyi buldum derken bazı sıkıntılar olduğunu gördüm ve hem bu 5075b plus modeline sahip kişilerde hem de Başka akko klavyelerde durum nasıl merak ediyorum o yüzden akko kullanan arkadaşlar durum kendilerinde nasıl yardımcı olursa sevinirim. Aşağıya sıralıyorum

1) şarj girişi yani kablo bağlamaya yeri bariz bir şekilde hiç zorlamadan oynuyor yani stabil değil. onun da videosunu koyuyorum. Bana hiç normal gelmedi. Bu sorun sadece bende mi var ?

2) Rgb'si gerçekten çok az geldi. en parlak modda, gün ışığında ve normal kullanımda gözükmüyor neredeyse. Switchler ışığı dağıtacak yapıda. asıl sebep keycapler aslında, keycapler ışık geçirse gayet yeterli olurdu fakat hem mat hem de parlaklık az olunca pek belli olmuyor. Hem kendi çektiğim fotoyu hem de internette alan başka birinin videosunu koyuyorum ışık parlaklığı arasında devasa bir fark var gözüküyor. gerçekte gözüken ve fotoğraftaki parlaklık aynı sayılır.

1.40 gibi ışıklar net belli oluyor. Ben gece karanlıkta yapsam bile bu kadar parlak gözükmüyor ki bu kişi ışık altında yapmış.

20250213_134125.jpg

3) ses tekerleği bazen düzgün dönmüyor ve bazen ardarda döndürmelerde işlemediği oluyor. tekerleğin köşesinden bastırıp döndürünce belli bir yerde hafiften sürtünüyor. Muhtemelen tekerlek kısmının başlığı kasaya sürtüyor. biraz daha döndürünce tekrardan iz çıktı tekerleğin üstünde ve baya belirgin. Şimdi farkettim ses tekerleği deliğin biraz sağında duruyor bu yüzden kapak tam ortada değil biraz yanda duruyor. Fotoğrafta biraz belli oluyor. bir taraf kasaya yakın olduğu için de hep aynı noktada kasaya sürtüyor. Gördüğüm en saçma olay.

20250213_155140.jpg
20250213_154427.jpg

4) Son olarak ayak kısmını tamamen açınca da kablo giriş yerinde olduğu gibi oynuyor bu da stabil değil. Bu en normal kısmı ama yine de merak ettim şu ana kadar kullandığım en dandik klavyede bile olmamıştı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ömer faruk
5075bnin siyah gri olan versiyonunu kullandım bunların hiçbirini yaşamadım senin üründen kaynaklı bi sıkıntı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Berker Mısırlıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming genden mi almıştınız peki yoksa farklı bir yerden mi?
Gaminggen üzerinden satın aldım
5075bnin siyah gri olan versiyonunu kullandım bunların hiçbirini yaşamadım senin üründen kaynaklı bi sıkıntı olabilir
şarj giriş kısmı ve ses tekerleği normal değil bence de. Peki rgb'leri de benimki gibi miydi yoksa videodaki gibi parlak mıydı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ömer faruk
Gaming genden mi almıştınız peki yoksa farklı bir yerden mi?
ali expressten almıştım gaming genden bi daha bi ekipman almam , aldığım moonsgeek m1w v3 bluetooth ile macbooka bağlanamıyor uykuya girince bağlantı kopuyo ve tekrar eşleştirmeden çalışmıyor. Elimdekini satıp almanyadan 2. el aldım onda bu sorunu yaşamıyorum. Bi heves low profile klavye alayım dedim Keychron k3 max aldım , gidip hot swap olmayan versiyonunu getirmişler ona da 4600 fiyat çekiyolar. Elde kalan malları bize itelemek için güya kampanya yapıyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaminggen üzerinden satın aldım

şarj giriş kısmı ve ses tekerleği normal değil bence de. Peki rgb'leri de benimki gibi miydi yoksa videodaki gibi parlak mıydı ?
rgb parlaklığın normal duruyor farklı bi keycap setiyle dene bence ben orijinalleri hiç kullanmadım side print set alıp kullanmıştım

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Aykut
Hocam bende de mod7 mi öyle bir şeydi ondan var sıkıntı yaşamadım şu ana kadar, anlattıklarınız da bende olmadı hiç

Loki_0

80+
ali expressten almıştım gaming genden bi daha bi ekipman almam , aldığım moonsgeek m1w v3 bluetooth ile macbooka bağlanamıyor uykuya girince bağlantı kopuyo ve tekrar eşleştirmeden çalışmıyor. Elimdekini satıp almanyadan 2. el aldım onda bu sorunu yaşamıyorum. Bi heves low profile klavye alayım dedim Keychron k3 max aldım , gidip hot swap olmayan versiyonunu getirmişler ona da 4600 fiyat çekiyolar. Elde kalan malları bize itelemek için güya kampanya yapıyolar

rgb parlaklığın normal duruyor farklı bi keycap setiyle dene bence ben orijinalleri hiç kullanmadım side print set alıp kullanmıştım
Dediğiniz m1w olan modellerde dediğiniz gibi sorun yaşayan çoktu. Arkadaşta dracula olan modelde sorun yaşamış. Gaming gen ile ilgili bir sorun var gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Berker Mısırlıoğlu

Şu an elimde keycap seti yok malesef deneyemiyorum ama gerçekten tadım kaçtı. Bir hevesle aldım daha tam 1 gün bile olmadı dikkat ettikçe canım sıkıldı. bu aynı kalvyeyi 2. sipariş verişim. ilkinde yanlışlıkla yellow switch vermiştim, siparişin hemen ardından dracula ile değiştirmelerini istemiştim mail atarak. daha sonra akıllı gaming gen çalışanı değişim yapmıyoruz diye ürünü iptal etmişti bana sormadan. O sırada tabii Iyzico kampanyası bitmişti. Neyse ki tekrar kampanya geldi bunda da malum sıkıntılar :D Şimdi dede şunu farkettim; döndürme tekerleğini döndürmeden tutup sağa sola hareket ettirince ses kısılıp azalıyor :D iade edip yenisini alacağım o zaman yapacak bir şey yok cidden.
Hocam bende de mod7 mi öyle bir şeydi ondan var sıkıntı yaşamadım şu ana kadar, anlattıklarınız da bende olmadı hiç
Siz de gaminggen'den mi almıştınız peki ?
Dediğiniz m1w olan modellerde dediğiniz gibi sorun yaşayan çoktu. Arkadaşta dracula olan modelde sorun yaşamış. Gaming gen ile ilgili bir sorun var gibi duruyor.
ya sadece şanssızım ya da genel bir sıkıntı var. Gaminggen yorumlarının hepsi 5 yıldız. kötü yorumları göstermeme gibi bir durum yapmıyorlarsa benim ürün sıkıntılıdır. umarım sadece şanssızımdır da değiştirince düzelir. Umarım iadede vs sıkıntı yapmazlar.
trde yapılan hiçbir işin samimiyetine inanmamak gerekiyor biz bizi sikeriz türkiyem
Tr gerçekten son raddeye getirdi ne yapsak elimizde patlıyor

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Aykut
Şu an elimde keycap seti yok malesef deneyemiyorum ama gerçekten tadım kaçtı. Bir hevesle aldım daha tam 1 gün bile olmadı dikkat ettikçe canım sıkıldı. şimdi de şunu farkettim; döndürme tekerleğini döndürmeden tutup sağa sola hareket ettirince ses kısılıp azalıyor :D iade edip yenisini alacağım o zaman yapacak bir şey yok cidden.

ya sadece şanssızım ya da genel bir sıkıntı var. Gaminggen yorumlarının hepsi 5 yıldız. kötü yorumları göstermeme gibi bir durum yapmıyorlarsa benim ürün sıkıntılıdır. umarım sadece şanssızımdır da değiştirince düzelir. Umarım iadede vs sıkıntı yapmazlar.

aynen ben gaminggen den almıştım

Loki_0

80+
Şu an elimde keycap seti yok malesef deneyemiyorum ama gerçekten tadım kaçtı. Bir hevesle aldım daha tam 1 gün bile olmadı dikkat ettikçe canım sıkıldı. bu aynı kalvyeyi 2. sipariş verişim. ilkinde yanlışlıkla yellow switch vermiştim, siparişin hemen ardından dracula ile değiştirmelerini istemiştim mail atarak. daha sonra akıllı gaming gen çalışanı değişim yapmıyoruz diye ürünü iptal etmişti bana sormadan. O sırada tabii Iyzico kampanyası bitmişti. Neyse ki tekrar kampanya geldi bunda da malum sıkıntılar :D Şimdi dede şunu farkettim; döndürme tekerleğini döndürmeden tutup sağa sola hareket ettirince ses kısılıp azalıyor :D iade edip yenisini alacağım o zaman yapacak bir şey yok cidden.

Sorunsuz ürünü iade edenleri de gördüm bu m1w modellerinde. Sizde bariz kusurlu ürün var, almaları lazım iadeyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,088
Üyeler
167,928
Son üye
Topic06
Top Bottom