Neler Yeni

Yardım Amazon Temsilcisinin İlgisizliği (SteelSeries Rival 3 Wireless) 😠😡

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Dediğim gibi yine size yardımcı olmuşlar. Bana direk fatura tutarından iade yapmışlardı :D
Amazon satıcısından almamışsınızdır belki. Almanya'da da durum aynı.

Ürünü amazondan alırsanız günümüz tutarından iade yapılıyor.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Amazon nerde “biz size yeni ürünü yollayalım sonra siz eskisini yollarsınız” reklamı yaptı ben kaçırdım herhalde

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Of ya herkes yayıncılara veriyo bana vermiyo. Bana niye vermiyolar ki ben daha ne yapcam ki evimde oturup kendi işime bakıyorum hiçbir kitlem yok o kadar alışveriş yapıyorum amazondan bir sürü para verdim onlara. Oysa ki evimin önündeki bimden o kadar alışveriş yaptım diye artık bedava yaptılar bana her şeyi. 10 yıllık trendyol kullanıcısıyım onlar her ay incelemem için ürün göndermeye başladılar bi amazon yapmadı böyle of of ya yayıncılar bizden üstün değil ki eşitiz hepimiz of keşke bu üründe bende kalsa yenisini gönderseler yine koleksiyonumu tamamlamam lazım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Of ya herkes yayıncılara veriyo bana vermiyo. Bana niye vermiyolar ki ben daha ne yapcam ki evimde oturup kendi işime bakıyorum hiçbir kitlem yok o kadar alışveriş yapıyorum amazondan bir sürü para verdim onlara. Oysa ki evimin önündeki bimden o kadar alışveriş yaptım diye artık bedava yaptılar bana her şeyi. 10 yıllık trendyol kullanıcısıyım onlar her ay incelemem için ürün göndermeye başladılar bi amazon yapmadı böyle of of ya yayıncılar bizden üstün değil ki eşitiz hepimiz of keşke bu üründe bende kalsa yenisini gönderseler yine koleksiyonumu tamamlamam lazım.
🤠

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Adam haklı beyler dağılın!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Amazon satıcısından almamışsınızdır belki. Almanya'da da durum aynı.

Ürünü amazondan alırsanız günümüz tutarından iade yapılıyor.
Amazon’du.

Juiclair0

80+ Silver

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hmm, bilmiyorum. Bana hem Almanya'da hem de Türkiye'de her zaman bu şekilde hizmet sağladılar. Tabii ben iade değil değişim istediğim için durum böyle olabilir. Ben hiç bir zaman ürün iade etmem. İncelemelerini izlerim, farklı mağzalarda test eder öyle alırım.

Bergee

80+ Silver
Hayatımda gördüğüm en saçma konu başlığı bu olabilir. Her şeyimi genellikle pahalı dahi olsa Amazon'dan almaya çalışıyorum. Yoksa bile talep oluşturup o ürünü dahil etmelerini istiyorum kii böyle yaptıktan sonra gerçekten istediğim bir ürün amazon deposuna dahil edilmişti. Şöyle bir örnekle sizin bu saçma teorinizi çürütüp bence alabildiğiniz bu hizmet için bile şükretmenize olanak sağlayacaktır.

MSI Optix G241 monitör almıştım ölü piksel çıkmıştı işim gereği iade istememiştim lakin 30 gün ücretsiz iade imkanım olduğu için 15-20 gün kullanıp boş olduğum vakit göndermeye karar vermiştim üstüne üstelik aldığımdan 300 tl kadar pahalanmıştı amazondan alırsanız 300 tl ek kupon sağlayacaklarını söylediler bende almayacağımı söyledim beklemek istemediğim için para iadeside ellerine ulaştıktan 1 gün sonra hemen oldu. Aldığım parayla iade aldım ve 300 tl kuponda hesabıma tanınmıştı :D Bunu n11'de trendyol'da hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden hiçbir şekilde hiç kimse yapmaz :D

Siz sanırım istiyorsunuz ki daima kullanıcı haklı olsun vs. vs. 6 ay kullanıp siz tarafından bozulmuş üstüne üstlük güncel fiyatından iade alacaklarını söylüyorlar siz buna rağmen buna rezillik mi diyorsunuz :D Garip.

(Ayrıca ters ters konuşmalar demişsiniz buna dair bir kanıtınız dahi yok ki amazon bu konuda oldukça katı asla ve asla ters konuşmuyor hiçbir müşteri temsilcisi)

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
Amazon yayıncılara iade sağlamadan yeni ürün gönderiyor. Bu şekilde reklamını da yapıyorlar. Ben diyorum ki yeni üründen sonra iade edeyim.
Çok tuhaf bir yazı gerçekten

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hayatımda gördüğüm en saçma konu başlığı bu olabilir. Her şeyimi genellikle pahalı dahi olsa Amazon'dan almaya çalışıyorum. Yoksa bile talep oluşturup o ürünü dahil etmelerini istiyorum kii böyle yaptıktan sonra gerçekten istediğim bir ürün amazon deposuna dahil edilmişti. Şöyle bir örnekle sizin bu saçma teorinizi çürütüp bence alabildiğiniz bu hizmet için bile şükretmenize olanak sağlayacaktır.

MSI Optix G241 monitör almıştım işim gereği iade istememiştim lakin 30 gün ücretsiz iade imkanım olduğu için 15-20 gün kullanıp boş olduğum vakit göndermeye karar vermiştim üstüne üstelik aldığımdan 300 TL kadar pahalanmıştı amazondan alırsanız 300 TL ek kupon sağlayacaklarını söylediler bende almayacağımı söyledim beklemek istemediğim için para iadeside ellerine ulaştıktan 1 gün sonra hemen oldu. Aldığım parayla iade aldım ve 300 TL kuponda hesabıma tanınmıştı :D Bunu n11'de trendyol'da hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden hiçbir şekilde hiç kimse yapmaz :D

Siz sanırım istiyorsunuz ki daima kullanıcı haklı olsun vs. vs. 6 ay kullanıp siz tarafından bozulmuş üstüne üstlük güncel fiyatından iade alacaklarını söylüyorlar siz buna rağmen buna rezillik mi diyorsunuz :D Garip.

(Ayrıca ters ters konuşmalar demişsiniz buna dair bir kanıtınız dahi yok ki amazon bu konuda oldukça katı asla ve asla ters konuşmuyor hiçbir müşteri temsilcisi)

Dediğim gibi okuma bilmeyenlere siz de dahilsiniz.

SadeceSeyf

80+ Gold
Kanka bence sen bir şeyleri anlamak istemiyorsun. Senin yazdığın şeyler aşırı saçma. Dünyada ki seçili kişileri baz alıp ben de bundan istiyorum ya diyorsun. Senin böyle bir imkanın yok. Sen bunu anlamak istemiyorsun bence. Ve sana kötü bir şey yapmamışlar. Bence seni başından atmak için tamam artık ileticem yeter demişte olabilir. Çünkü senin isteklerin çok saçma

Bergee

80+ Silver
Baştan sona okudum değişim yapamıyorlar demek ki. Ellerinde stok yoktur? Paranı alabildiğine şükret git işin gereği fare lazımsa 30 liralık bir fare al kullan yenisini alana kadar? Yani adamlar sana üretebildiği en iyi çözümü üretmişler ondan bile hoşnut değilsin. İnsan oğlu hep böyle her zaman daha iyisini ister doyumsuzdur ne yazık ki. Değişim olmuyorsa iade olacak ya da öyle kullanacaksın :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom