Hayatımda gördüğüm en saçma konu başlığı bu olabilir. Her şeyimi genellikle pahalı dahi olsa Amazon'dan almaya çalışıyorum. Yoksa bile talep oluşturup o ürünü dahil etmelerini istiyorum kii böyle yaptıktan sonra gerçekten istediğim bir ürün amazon deposuna dahil edilmişti. Şöyle bir örnekle sizin bu saçma teorinizi çürütüp bence alabildiğiniz bu hizmet için bile şükretmenize olanak sağlayacaktır.
MSI Optix G241 monitör almıştım işim gereği iade istememiştim lakin 30 gün ücretsiz iade imkanım olduğu için 15-20 gün kullanıp boş olduğum vakit göndermeye karar vermiştim üstüne üstelik aldığımdan 300 TL kadar pahalanmıştı amazondan alırsanız 300 TL ek kupon sağlayacaklarını söylediler bende almayacağımı söyledim beklemek istemediğim için para iadeside ellerine ulaştıktan 1 gün sonra hemen oldu. Aldığım parayla iade aldım ve 300 TL kuponda hesabıma tanınmıştı
Bunu n11'de trendyol'da hepsiburada gibi alışveriş sitelerinden hiçbir şekilde hiç kimse yapmaz
Siz sanırım istiyorsunuz ki daima kullanıcı haklı olsun vs. vs. 6 ay kullanıp siz tarafından bozulmuş üstüne üstlük güncel fiyatından iade alacaklarını söylüyorlar siz buna rağmen buna rezillik mi diyorsunuz
Garip.
(Ayrıca ters ters konuşmalar demişsiniz buna dair bir kanıtınız dahi yok ki amazon bu konuda oldukça katı asla ve asla ters konuşmuyor hiçbir müşteri temsilcisi)