Neler Yeni

AMD ekran kartı alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mevlüt Can Ay
Arkadaşlar AMD FSR 2.0 ı getirdikten sonra cidden gözle görülür farklar oluştu mu fps noktasında. Nvidia ile amd arasında gidip geliyorum Wattman hatası hala devam ediyor mu ve AMD ekran kartı alınır mı bi türlü forumlarda vs. yapılan yorumlardan dolayı pek güvenemedim yardımcı olursanız sevinirim.

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Can...

80+ Platinum
Alınır tabii, AMD de köklü bir firma.
Ben AMD kullanıyorum, fiyatına göre harika işler cıkartıyor.
Onu sormamıs adam hepsu burada güvenli mi demiş geçenlerde bir satıcı millete oyuncak yolladı ekran kartı yerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mevlüt Can Ay
Peki neden herkes bu kadar fiyat farkı varken nvidia tercih ediyor tamam dlss rtx falan var yayın yapmayı sağlayan yazılımlar falan var fakat bunların amd de karşılığı yok mu ve yayın olayını falan 3. Parti uygulamalar sayesinde halledebiliriz sonuçta

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Onu sormamıs adam hepsu burada güvenli mi demiş geçenlerde bir satıcı millete oyuncak yolladı ekran kartı yerine
Daha iyi bir başlık seçebilir, başlığa göre AMD Ekran kartı tercih edilir mi olarak anlaşılıyor.

1656610696208.png

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Peki neden herkes bu kadar fiyat farkı varken nvidia tercih ediyor tamam dlss rtx falan var yayın yapmayı sağlayan yazılımlar falan var fakat bunların amd de karşılığı yok mu ve yayın olayını falan 3. Parti uygulamalar sayesinde halledebiliriz sonuçta
Şuan AMD tercih eden kişi sayısı fazla, toplanılan sistemlere de bakacak olursanız çoğunda RX 6000 serisi kartlar kullanılıyor.

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
Şuan AMD tercih eden kişi sayısı fazla, toplanılan sistemlere de bakacak olursanız çoğunda RX 6000 serisi kartlar kullanılıyor.
Fiyat uygun olduğu için öyle bir durum var ben yeni sistemde amd ekran kartı almayı hiç mi hiç düşünmüyorum çünkü driver sorunu falan biktiriyor adamı

Can...

80+ Platinum
Top Bottom