hocam xiaomi tarafında önerebileceğiniz cihazlar var mı daha uygun fiyatlı olması tercihimA33 5G en mantıklı seçim
Xiaomi açıkcası çok önermiyorum çünkü miui sorunlu bir yazılım kendim teknosada çalışıyorum çok fazla miui sorunlarından ötürü telefon gidiyor arızaya yazılım stabilliği konusunda samsung, oppo, realme gibi firmalar daha iyihocam xiaomi tarafında önerebileceğiniz cihazlar var mı daha uygun fiyatlı olması tercihim
ama bu fiyat bandında da okeyim
ben de samsung telefonlardan uzak durmak istiyorum çok yavaşlıyor 1 2 ay sonra ben kendime almayacağım işin doğrusu babama alacağız ben de a32 var ve hiç memnun değilim aşırı yavaşladı daha alalı 5 ay oldu telefonu ondan dolayı samsung dışında öneri varsa alabilirim yoksa teşekkür ederim yine de bilgilendirme içinXiaomi açıkcası çok önermiyorum çünkü miui sorunlu bir yazılım kendim teknosada çalışıyorum çok fazla miui sorunlarından ötürü telefon gidiyor arızaya yazılım stabilliği konusunda samsung, oppo, realme gibi firmalar daha iyi
Onun dışında en mantıklı tercih realme gt master edition olurben de samsung telefonlardan uzak durmak istiyorum çok yavaşlıyor 1 2 ay sonra ben kendime almayacağım işin doğrusu babama alacağız ben de a32 var ve hiç memnun değilim aşırı yavaşladı daha alalı 5 ay oldu telefonu ondan dolayı samsung dışında öneri varsa alabilirim yoksa teşekkür ederim yine de bilgilendirme için
teşekkür ederim hocamOnun dışında en mantıklı tercih realme gt master edition olur