Yardım Android Telefon Önerisi

bipolar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Bütçe
9000
Arkadaşlar 8-9bin tl civarında android telefon önerebilir misiniz? Sıfır olması gerekiyo. Şimdiden teşekkür ederim.

A33 5G en mantıklı seçim

hocam xiaomi tarafında önerebileceğiniz cihazlar var mı daha uygun fiyatlı olması tercihim
ama bu fiyat bandında da okeyim
Xiaomi açıkcası çok önermiyorum çünkü miui sorunlu bir yazılım kendim teknosada çalışıyorum çok fazla miui sorunlarından ötürü telefon gidiyor arızaya yazılım stabilliği konusunda samsung, oppo, realme gibi firmalar daha iyi

Xiaomi açıkcası çok önermiyorum çünkü miui sorunlu bir yazılım kendim teknosada çalışıyorum çok fazla miui sorunlarından ötürü telefon gidiyor arızaya yazılım stabilliği konusunda samsung, oppo, realme gibi firmalar daha iyi
ben de samsung telefonlardan uzak durmak istiyorum çok yavaşlıyor 1 2 ay sonra ben kendime almayacağım işin doğrusu babama alacağız ben de a32 var ve hiç memnun değilim aşırı yavaşladı daha alalı 5 ay oldu telefonu ondan dolayı samsung dışında öneri varsa alabilirim yoksa teşekkür ederim yine de bilgilendirme için

ben de samsung telefonlardan uzak durmak istiyorum çok yavaşlıyor 1 2 ay sonra ben kendime almayacağım işin doğrusu babama alacağız ben de a32 var ve hiç memnun değilim aşırı yavaşladı daha alalı 5 ay oldu telefonu ondan dolayı samsung dışında öneri varsa alabilirim yoksa teşekkür ederim yine de bilgilendirme için
Onun dışında en mantıklı tercih realme gt master edition olur

Realme GT Master Edition.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,460
Üyeler
191,110
Son üye
Mehmet Y. Arslan
Geri