Android APK kaynak devrine SON!!!

redditte üstüne çok tartışılmış hiçbir kullanıcı istemiyor düşünceleriniz nedir.

ha benim anlamadıgım androidin tek cazibesi olan APK yı kaldırmak ne lan? Umarım bundan vazgeçilir APK yoksa android çöp demektir.

not: tamamen kalkmıyor ONAYLI geliştiriciler APK sunabilecek ve bu saçmalık çogu apk ONAYSIZ(Googlenin istediği kişiler apk çıkaracakmış :ROFLMAO: )

Kaldırılması saçma ama play storeye zaten mağazalar gelicek fdroid gibi

Googlenin seçtiği sertifikalılardan medetmi umalim bu hareketle huawei biter kökünden:D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Illaha yeni yöntemler bulunabilir ama gelişmesi uzun sürer huawei yeni yeni gelistirdi google servislerine ulaşımı
aynen hocam bu arada h2039bg yi naptiniz (yine ben HAHSHSPDNEKDN)

Rom olayına engel olamazlar. APK için de boatloader vs kaldırır yükleriz diye düşünüyorum.

Bos is kendi elleriyle kendi kuyularını kazıyorlar millet custom room atar

Sertifikalı geliştiricilerin dışında uygulama kabul edilmeyecekmiş. Çöp yığını azalmış olacak. Başka bir şey olmayacak.

Sertifikalı geliştiricilerin dışında uygulama kabul edilmeyecekmiş. Çöp yığını azalmış olacak. Başka bir şey olmayacak.
sertifikayı kimler alacak biliyormusun?en fazla epic games launcher gibi firmalar alır bide onun biraz daha altı

Yakın zamanda GitHub da böyle bir karar alırsa şaşmam. Orası da çöplük olmuş.

bana göre sırf çin yüzünden o kadar çokmarka çıktıki neredeyse tamamıda android pazarı kapladılar bundan apple öne çıakrtılmaya çalışılıyor

Önemli değil. Mağazada 1000 tane Flappy Birds görmekten bıktı millet zaten. Aradığını bulamıyor.
hangi mağaza?play storeden bahsedilmiyor burada androide artık belirli şirketler dışında apk indirilmeyecek diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri