AHMET REİSZZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
apu sistem toplamak istiyorum ve bu sisteme amd ryzen 3 3200g almak istiyorum sizce güzel olur mu ram i de 8*2 olacak iyi bir performans alır mıyım
işini görürAPU sistem toplamak istiyorum ve bu sisteme AMD ryzen 3 3200g almak istiyorum sizce güzel olur mu RAM i de 8*2 olacak iyi bir performans alır mıyım
Alırsın.Herşeyi en düşüğe çekersen en az 3 4 sene götürür gibiAPU sistem toplamak istiyorum ve bu sisteme AMD ryzen 3 3200g almak istiyorum sizce güzel olur mu RAM i de 8*2 olacak iyi bir performans alır mıyım
BIOS Güncellemesi yapmak zorundasın 1. nesil işlemci bulup.3200G ve A320 alirsak Bios guncellemesi sıkıntı yaparmı?
APU kategorisinde başarılı bir sistem olur fakat Ram 3000mhz olmalı kesinlikle.APU sistem toplamak istiyorum ve bu sisteme AMD ryzen 3 3200g almak istiyorum sizce güzel olur mu RAM i de 8*2 olacak iyi bir performans alır mıyım
Aldıgı site veya firma yapiyormu bunuBIOS Güncellemesi yapmak zorundasın 1. nesil işlemci bulup.
Ve upgrade uygun bir şekilde topla ki ilerde işin kolay olsun.APU sistem toplamak istiyorum ve bu sisteme AMD ryzen 3 3200g almak istiyorum sizce güzel olur mu RAM i de 8*2 olacak iyi bir performans alır mıyım