Askerlik psikolojik anlamda daha zor ama üstesinden gelebileceğine inanıyorsan güzel meslek.Polislik bu ülkede sıkıntı müdahale etmesen suçlu oluyorsun çekip vursan açığa alınıyorsun ama evet daha sosyal bir meslek.Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
Evet işte askerlik çok zorluyor insanı ama çok seviyorum hep hayalim polislikde dediğin gibi bu ülkede çok sınırlı hiç özgür değilAskerlik psikolojik anlamda daha zor ama üstesinden gelebileceğine inanıyorsan güzel meslek.Polislik bu ülkede sıkıntı müdahale etmesen suçlu oluyorsun çekip vursan açığa alınıyorsun ama evet daha sosyal bir meslek.
Arka sokaklar gibi Olcak aslında operasyonda operasyonaEvet işte askerlik çok zorluyor insanı ama çok seviyorum hep hayalim polislikde dediğin gibi bu ülkede çok sınırlı hiç özgür değil
İkisinde de son noktaya kadar ilerle en son girip girmeme kararını ver.Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
Olmuyo öyle.Arka sokaklar gibi Olcak aslında operasyonda operasyona
Havada sıkıntı. Rütbe atladıkça işin zorlaşıyor. Karada ise tam tersi. En rahatı deniz.Daha rahat şartlar istiyorsan zaten karayı önce bırakman gerekiyor. Deniz ve hava varken.
Zorluktan kastınız sorumluluksa, alamayacaksanız bu mesleklere yönelmenin bir anlamı yok. Uzman olup tutsun nöbetini o zaman.Havada sıkıntı. Rütbe atladıkça işin zorlaşıyor. Karada ise tam tersi. En rahatı deniz.
ikilemde kalsam subaylığa abanırdımBen şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
Görev. Ayrıca Uzmanların hepsi nöbet tutmuyor, genelde festivallerde falan tutuyorlar. Onun dışında Doğu görevinde oluyorlar.Zorluktan kastınız sorumluluksa, alamayacaksanız bu mesleklere yönelmenin bir anlamı yok. Uzman olup tutsun nöbetini o zaman.