Neler Yeni

Askerlikmi polislikmi?

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ben şuan 12.sınıfım arkadaşlar bu zamana kadar hep msü kara harp okulu istiyordum şu sıralar aklım birazda polisliğe kaydı daha sosyal bi meslek oldugu için sizce hangisi daha iyi olur çok kararsızım
Askerlik psikolojik anlamda daha zor ama üstesinden gelebileceğine inanıyorsan güzel meslek.Polislik bu ülkede sıkıntı müdahale etmesen suçlu oluyorsun çekip vursan açığa alınıyorsun ama evet daha sosyal bir meslek.

Burak44.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Askerlik psikolojik anlamda daha zor ama üstesinden gelebileceğine inanıyorsan güzel meslek.Polislik bu ülkede sıkıntı müdahale etmesen suçlu oluyorsun çekip vursan açığa alınıyorsun ama evet daha sosyal bir meslek.
Evet işte askerlik çok zorluyor insanı ama çok seviyorum hep hayalim polislikde dediğin gibi bu ülkede çok sınırlı hiç özgür değil

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Hacı
İkisinde de son noktaya kadar ilerle en son girip girmeme kararını ver.
Bence Harp okulu daha iyi.

Son düzenleme:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Polislere sorsan askerler veya jandarmanın şartları daha iyi, diğer tarafa sorsan polislerin imkanı iyi derler :D Psikolojik olarak uçurum derecesinde bir fark yok.

Daha rahat şartlar istiyorsan zaten karayı önce bırakman gerekiyor. Deniz ve hava varken.

donanimci98

80+ Bronze
İkisini de boş ver, yıllarca il il gezdik. Her şehirde arkadaşım var neredeyse ama hiçbirini göremiyorum kötü.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Yusuf
ikilemde kalsam subaylığa abanırdım

Bura.K

80+ Silver
Zorluktan kastınız sorumluluksa, alamayacaksanız bu mesleklere yönelmenin bir anlamı yok. Uzman olup tutsun nöbetini o zaman.
Görev. Ayrıca Uzmanların hepsi nöbet tutmuyor, genelde festivallerde falan tutuyorlar. Onun dışında Doğu görevinde oluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,977
Üyeler
159,084
Son üye
kadir6677
Top Bottom