Bu insanı direk Trendyol-Hepsiburada vb. sitelerden Asus ürünü almayı yasaklamalılar"Bilginiz yoksa, konuyu da okumadıysanız fikir belirtmeyiniz." ortalığa saldıranlara cevap vermemek en iyisi, Allah ASUS'un yardımcısı olsun
Dostum sen asusu bırak kendi problemlerinle ilgilen gerçekten. Foruma Asus alınmamalı diye konu açarken aklındaki neydi? Senin sövmen serbest de başkasının savunması yasak mı? Nasıl bir psikoloji bu? He savunan olunca da direkt karalama propagandası. Türksünüz, diliniz yok, yabancı forumlara bakın, ben sizin yaşınız kadar sistem topladım vs. Yav kardeşim ne olduğun kim olduğun belli zaten. Boş yere sıkıp bir de kendini gülünç duruma sokma. Sen asusu ve o çok sövdüğün türk forumlarını bırak kendi problemlerinin derdine düş lütfen. Bir abi tavsiyesi...Ben kimsenin Asus'u kötülemesini beklemedim ama gelenlerinde "wöwöwöw" şeklinde Türkçe anlaşılabilir olmayan laflarını duymak içinde bu konuyu açmadım. İnsanların sadece bir fikir edinebilmesiydi ama bu toplum bundan çok uzak. Yorum yazanların çoğunun konuyu okuyup, anlayabildiğini bile düşünmüyorum, o yüzden konunun kilitlenmesini istedim.
Burada çok bilgili arkadaşlar global forumlara girerlerse ne kadar sorun yaşayan insanların olduğunu görürler ama dil yoktur normal anlamamaları.