Neler Yeni

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
"Bilginiz yoksa, konuyu da okumadıysanız fikir belirtmeyiniz." ortalığa saldıranlara cevap vermemek en iyisi, Allah ASUS'un yardımcısı olsun

José Mourinho

80+ Silver
"Bilginiz yoksa, konuyu da okumadıysanız fikir belirtmeyiniz." ortalığa saldıranlara cevap vermemek en iyisi, Allah ASUS'un yardımcısı olsun
Bu insanı direk Trendyol-Hepsiburada vb. sitelerden Asus ürünü almayı yasaklamalılar
Ve bunu rehber adı altına yapmasıda saçma
O zaman bende gidiyim Casper ı yerden yere vuriyim

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Ben kimsenin Asus'u kötülemesini beklemedim ama gelenlerinde "wöwöwöw" şeklinde Türkçe anlaşılabilir olmayan laflarını duymak içinde bu konuyu açmadım. İnsanların sadece bir fikir edinebilmesiydi ama bu toplum bundan çok uzak. Yorum yazanların çoğunun konuyu okuyup, anlayabildiğini bile düşünmüyorum, o yüzden konunun kilitlenmesini istedim.

Burada çok bilgili arkadaşlar global forumlara girerlerse ne kadar sorun yaşayan insanların olduğunu görürler ama dil yoktur normal anlamamaları.
Dostum sen asusu bırak kendi problemlerinle ilgilen gerçekten. Foruma Asus alınmamalı diye konu açarken aklındaki neydi? Senin sövmen serbest de başkasının savunması yasak mı? Nasıl bir psikoloji bu? He savunan olunca da direkt karalama propagandası. Türksünüz, diliniz yok, yabancı forumlara bakın, ben sizin yaşınız kadar sistem topladım vs. Yav kardeşim ne olduğun kim olduğun belli zaten. Boş yere sıkıp bir de kendini gülünç duruma sokma. Sen asusu ve o çok sövdüğün türk forumlarını bırak kendi problemlerinin derdine düş lütfen. Bir abi tavsiyesi...
Benim için bu başlık burada bitmiştir, laf anlayamayacak insanlara nefes tüketmemeyi öğreneli çok oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Furkan Borakazi
Asus TUF-B550 PLUS WIFI kullanıyorum. ROG kadar gösterişli değil ama sağlamlık konusunda ROG ile aynı seviyede. Tek eksiği kasa için 3.2 gen portu yok o kadar. TUF anakartların kalitesi tartışılmaz.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Keşke 'rehber' olarak açmak yerine 'inceleme' olarak açsaydın. Sonuçta ASUS her modelinde böyle olan bir marka değil. Evet yazılım sıkıntıları olmuş olabilir fakat bunu kulaklıkta yaşamışsın. Belki klavyesi ve fareleri çok iyi. Böyle diyerek başka alanda ASUS alacak kişileri korkutuyorsun.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
Markaya kinlenmissin sen 😂 Cok da iyi markadir senin soylemlerine anca asalaklar inanir. Bir kac problem yasadin diye marka gomulmez. O senin abdestsizligin😂.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Kulaklık ile yaşadığınız durum için üzüldüm fakat bunu genel asus ürün çöp demene getirmen saçma herkes burada bi markanın kötü ürününü kullanmıştır ama onu genel anlamda bu marka kötüüü bunu almayın çöpp falan getirmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Furkan Borakazi
Asus, MSI, Gigabyte bu markalar zaten zirveye oynuyorlar. Asus mis, MSI mis, Gigabyte mia deüil diğer markaları küç0k düşürmenin faydası yok. Sadece sorunlu olan ürünleri sonuna kadar eleştirilir. Buna kimse çok bir şey demez zaten.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Elinize sağlık, katılmadığım tek nokta TUF serisinin geldiği durum kısmı. RTX 3000 serisinde TUF serisi kartlar Strix'i gerektirmeyecek kadar mükemmel. Diğer ürünler konusunda doğru olabilir.

Kemalussf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kemal Öztürk
Asus kaliteli bir markadır bir ür ünde sorun çıktı diye bütün ürünlere söz söylememelisiniz

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Bu arada Armoury Create konusunda ben de kesinlikle katılıyorum , eklentiler güncellemeler havada uçuşuyor fakat Rog Falchion gibi bir klavye 1 yıldır kullanmama ve sürekli güncelleme gelmesine rağmen kimi zaman problem yaşatabiliyor. Bu denli paralar verildikten sonra sorunsuz kullanma istediği her insanda oluyor haliyle. Asus'un yazılım kısmına laptop cihazlarında yaptığı gibi kararlı güncelleştirmeler getirmesi gerektiğini düşünüyorum.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Ayrton Modem konusunu unutmuştum, DSL-N16/AC-750 muhteşem ikili :D CRC sorunları, modem kitlenmesi sorunları... Ama hakkını vereyim yollayınca sıfırıyla değiştiriyorlar, sonrası modem değiştirmek oluyor.

@Mustafa Zahid Haklısınız, konuyu inceleme olarak değiştirdim. Yıllar içerisinde bazı ürün gruplarının eski kalitesinin olmadığını anlatmak istedim, kimseyi korkutmak gibi bir niyetim yok.

"Siz bir üründe sorun yaşadınız" diye giren arkadaşlar, özür dilerim ama size gerçekten laf anlatmak çok zor.

Top Bottom