ASUS ROG XG27UCDMG mi ASUS ROG XG32UCWMG mi

XPCX

80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba arkadaşlar, bu iki monitör arasında kaldım. XG27UCDMG mi XG32UCWMG mi hangisi alınır, şu anda XG32UCWMG satışı yok bu hafta çıkar diye tahmin ediyorum. Sizce hangisi daha iyidir? Ayrıca artık QD-OLED veya WOLED olması önemli değil benim için çünkü odama kalın perde taktım hiçbir ışık girmiyor odama.

QD’nin renk olarak üstünlüğü var, tek sıkıntısı raised blacks ve zaten ortam ışığını ayarlamışsın. 3. nesil WOLED’den daha iyi QD her türlü.
Hocam o zaman XG27UCDMG almaya karar verdim en azından 4.nesil bir QD-OLED XG27UCDMG hem 3.nesil değil hemde XG32UCWMG gibi WOLED değil yani bence karşılaştırma yapmam mantıksızdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın alıcam inşAllah hocam

Son düzenleme:
QD’nin renk olarak üstünlüğü var, tek sıkıntısı raised blacks ve zaten ortam ışığını ayarlamışsın. 3. nesil WOLED’den daha iyi QD her türlü.
Hocam bir şey merak ediyorum acaba DP 1.4 eksik hissettiriyor mu 2.1'e göre bazıları Alt Tab atma hızı yavaş diyorlar 1.4 için.

Hocam bir şey merak ediyorum acaba DP 1.4 eksik hissettiriyor mu 2.1'e göre bazıları Alt Tab atma hızı yavaş diyorlar 1.4 için.
Monitors Unboxed 1.4’ün yeterli olduğunu söylüyor ve 1.4 kullanıyorum şu an, bir sorun yaşamadım Alt Tab yaparken.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Monitors Unboxed 1.4’ün yeterli olduğunu söylüyor ve 1.4 kullanıyorum şu an, bir sorun yaşamadım Alt Tab yaparken.
Anladım hocam kafam yine karıştı ya en iyisi biraz daha düşüniyim ben teşekkür ederim yardımlarınız için :)

Anladım hocam kafam yine karıştı ya en iyisi biraz daha düşüniyim ben teşekkür ederim yardımlarınız için :)
Düşünmelik bir şey yok aslında 1.4 ve 2.1 farkı 95% kullanıcıları ilgilendirmiyor. 4K 480hz bir monitör kullanmadığın sürece 2.1’e ihtiyacın olmayacak. DSC kayıpsız o bandwith’i sağlıyor çünkü. Son düşüneceğin şey olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,642
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri