Neler Yeni

Ateistim soruları alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır işte, yapma bunu
Ben müslümanım diye konu açmıyorsam; sen de böyle konu açma usta. Sonuçları hiç iyi olmuyor böyle şeylerin. Ülkede saygı çerçevesinde tartışmayı bilen yok
Haklısın ama saçma sapan şeyler yazanları hiç takmayacağım, birisi gelmiş bile. Ayrıca insanlar senin neden müslüman olduğunu merak etmez diye düşünüyorum, toplulukta farklı sayılırım insanlar farklı olanı merak eder.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kardeşim bu ülkede kimse saygı çerçevesinde tartışmayı bilmiyor. Sözüm meclisten dışarı kimse üstüne alınmasın. Bu konunun sonu kavgaya gidicek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Merak ettiğim soru sence dünya nasıl oluştu ?
Güneşten bir parça kopup o parçanın dünyayı oluşturduğu düşünülüyor, tabi bu sorular güneş nasıl oluştu vs. vs. diye devam eder, ama bunun ateizmle bir alakası yok güneşten parçayı koparan Allah da olabilir.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Güneşten bir parça kopup o parçanın dünyayı oluşturduğu düşünülüyor, tabi bu sorular güneş nasıl oluştu vs. vs. diye devam eder, ama bunun ateizmle bir alakası yok güneşten parçayı koparan Allah da olabilir.
Ne için dinini değiştirdin?

Beren

80+ Gold
Güneşten kopan bir parça değil. Güneşe büyük bir meteor çarpıyor ve yayılan gazlar güneşin çevresindeki Gezegenleri oluşturuyor.
Oluşturma sebebi ise Güneşin çekim gücü. Böyle hatırlıyorum

Yigu02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğit
o mantıkla gidersen neredeyse bütün inanışlarda çıkmaz yol oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,000
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom