Çocukları canlı canlı acımadan katleden soykırım baştacı dine inanmak yerine, İstanbulun fethinde tek bir sivili dahi öldürmeyenlerin dinini tercih ederim.Allahın olduğuna dair de yok. Risk olayı ise her dinde var, belki doğru hristiyanlık, neden hristiyan olmuyorsun?
Sen öyle tercih ediyorsun, bunda sıkıntı yok. Ama risk almamak istiyorsan Hristiyanlık, Yahudilik, İslamiyet, Budizm gibi bütün dinleri bilmeli ve net bir şekilde hangisinin doğru olduğunu anlamalısın, bence bu çok zor. Hiçbir dinin doğruluğundan emin olamayız.Çocukları canlı canlı acımadan katleden soykırım baştacı dine inanmak yerine, İstanbulun fethinde tek bir sivili dahi öldürmeyenlerin dinini tercih ederim.
O yüzden yaşasın Septisizm!Sen öyle tercih ediyorsun, bunda sıkıntı yok. Ama risk almamak istiyorsan Hristiyanlık, Yahudilik, İslamiyet, Budizm gibi bütün dinleri bilmeli ve net bir şekilde hangisinin doğru olduğunu anlamalısın, bence bu çok zor. Hiçbir dinin doğruluğundan emin olamayız.
Donanım Arşivizm adamdırO yüzden yaşasın Septisizm!
Cidden sonsuz güçte bir varlığın işi gücü bırakıp kendisinden 100 kat güçsüz canlıları bana inananlar cennete inanmayanları cehenneme diye ayırması bundan daha mı mantıklı. Ben inanmıyorum diyenleri sonsuza kadar yakması, kendisine inanmayanlara sonsuz nefret duyması daha mı mantıklı?Cidden bütün hayatının 60-70 belki daha kısa olduğunamı inanıyorsun?
Ya da öldükten sonra yok olacağını mı düşünüyorsun?
Bu forumdakilerden farklı yaşamayan biriyim aslında, pc başında otururum , işlediğim maks günah küfür etmektir hatta. Hayatımın anlamını vs. soruyosan yok sanırım, yaşıyoruz öyle..peki ya ben kimim cf kennedy mi ben sana soruyorum hayat senin açından nasıl anlat bakalım aslan parçası
Müslümanlar çok mu masum sanıyorsun?Çocukları canlı canlı acımadan katleden soykırım baştacı dine inanmak yerine, İstanbulun fethinde tek bir sivili dahi öldürmeyenlerin dinini tercih ederim.
Muhtemelen bir grup yazdı, Kuranı yazmak kolay çünkü Tevrat ve İncilin birleşimi gibi, kopyası. zor olan Tevratı yazmak, o zaman yahudi olalım. Öldüğümde hiç bir şey olmayacak.Gerçekten ya öldüğünde karşına şeytani melekler çıksa ne yaparsın ne tepki verirsin ? Fazla riskli olmuyor mu sence çünkü bir kanıt yok ortada Allahın olmadığına dair. Ayrıca bu kadar yazılmış kitaplar, incil,tevrat, Kuran vb. kitapları kim yazdı nasıl yazıldı diye düşündün mü ? Bu kitapları tek bir insan veya bir grup yazmış olamaz.
Tekrar okudum ve bir yanlışlık göremedim, bunu yazacağına nesi yanlış olduğunu yazaydın keşke, ama senin bilgin yok fikrin var o yüzden yazamazsın.Ayrşu cevabından sonra ilgi isteyen ve yaşının max 15 yaşında olduğundan emin oldum
O zamanın şartlarına göre üstün bilimsel kurgular ortaya koyacak biri varsa gerçekten ellerinden öperim, olmadı toplanalım forumdan 30-40 kişi yazalım bir kitap adı da "DONANMA" olsun. Müslümanlar, Hristiyanlar ve yahudilerden kat kat daha masumlar. En büyük örnek ingiltere ve şu anki İsrail. Ölümden sonra bir hayat olacağı kesindir, mantıklı düşün : Diyelim kıyamet falan yok hiç bir şey, zaten insanlar dünyanın sonunu getirecekler, o zaman ne olacak ? Yeni bir dünya mı oluşacak ne olacak ? Seyit Onbaşı Allahın en büyük örneğidir. Dünyada şu an hayvan gibi kas yapmamış çok iyi beslenmemiş ölüm korkusu görmemiş kimse o 215 kiloluk mermiyi kaldıramaz. Seyit Onbaşı öyle kaslı güçlü bir adam değildir ha normal bir Osmanlı Askeridir.Cidden sonsuz güçte bir varlığın işi gücü bırakıp kendisinden 100 kat güçsüz canlıları bana inananlar cennete inanmayanları cehenneme diye ayırması bundan daha mı mantıklı.
Bu forumdakilerden farklı yaşamayan biriyim aslında, pc başında otururum , işlediğim maks günah küfür etmektir hatta. Hayatımın anlamını vs. soruyosan yok, yaşıyoruz öyle.
Müslümanlar çok mu masum sanıyorsun?
Muhtemelen bir grup yazdı, Kuranı yazmak kolay çünkü Tevrat ve İncilin birleşimi gibi, kopyası. zor olan Tevratı yazmak, o zaman yahudi olalım. Öldüğümde hiç bir şey olmayacak.
Tekrar okudum ve bir yanlışlık göremedim, bunu yazacağına nesi yanlış olduğunu yazaydın keşke, ama senin bilgin yok fikrin var o yüzden yazamazsın.
Bilimsel kurgu falan değil, bir tane bilimsellik yok. İnsanlığın sonu gelince insanlığın sonu gelmiş olacak, bu kadar basit. Seyit Onbaşı örneğin ise saçmalık, o zaman müslümanların tüm savaşları kazanması lazım. Ayrıca yüksek adrenalinde büyük bir enerji çıkar insanda, Seyit Onbaşı'nda böyle bir durum oldu muhtemelen.O zamanın şartlarına göre üstün bilimsel kurgular ortaya koyacak biri varsa gerçekten ellerinden öperim, olmadı toplanalım forumdan 30-40 kişi yazalım bir kitap adı da "DONANMA" olsun. Hristiyanlar ve yahudilerden kat kat daha masumlar. En büyük örnek ingiltere ve şu anki İsrail. Ölümden sonra bir hayat olacağı kesindir, mantıklı düşün : Diyelim kıyamet falan yok hiç bir şey, zaten insanlar dünyanın sonunu getirecekler, o zaman ne olacak ? Yeni bir dünya mı oluşacak ne olacak ? Seyit Onbaşı Allahın en büyük örneğidir. Dünyada şu an hayvan gibi kas yapmamış çok iyi beslenmemiş ölüm korkusu görmemiş kimse o 215 kiloluk mermiyi kaldıramaz. Seyit Onbaşı öyle kaslı güçlü bir adam değildir ha normal bir Osmanlı Askeridir.
islam dini en masum dindir asla insanların birbiri ile kavga etmesini istemez boş yapma eğer birisi bir şey çalmışsa haram yemişse birini öldürmüş ve zina yaptıysa o zaten yarı müslümandır islam dini şu dünyadaki en temiz dindir ayrıca senin ilfi iasteyip sonra ağlamana yanıtsız kalmayanlara eyvallah sen bugün nasıl kavga çıkarsam diye dururken hakettiğinide aldınMüslümanlar çok mu masum sanıyorsun?
Askerlerimizin suriyede savaştığı insanlar da müslüman, çok da iyi insanlar olduklarını söyleyememO zamanın şartlarına göre üstün bilimsel kurgular ortaya koyacak biri varsa gerçekten ellerinden öperim, olmadı toplanalım forumdan 30-40 kişi yazalım bir kitap adı da "DONANMA" olsun. Müslümanlar, Hristiyanlar ve yahudilerden kat kat daha masumlar. En büyük örnek ingiltere ve şu anki İsrail. Ölümden sonra bir hayat olacağı kesindir, mantıklı düşün : Diyelim kıyamet falan yok hiç bir şey, zaten insanlar dünyanın sonunu getirecekler, o zaman ne olacak ? Yeni bir dünya mı oluşacak ne olacak ? Seyit Onbaşı Allahın en büyük örneğidir. Dünyada şu an hayvan gibi kas yapmamış çok iyi beslenmemiş ölüm korkusu görmemiş kimse o 215 kiloluk mermiyi kaldıramaz. Seyit Onbaşı öyle kaslı güçlü bir adam değildir ha normal bir Osmanlı Askeridir.
işte boş yaptığının esas kanıtı bu zaten kıyametin gelmesi allah diyenler kalmayınca olacaktır yani kötüler kazandığında olacakdır gene kendin ile çeliştinBilimsel kurgu falan değil, bir tane bilimsellik yok. İnsanlığın sonu gelince insanlığın sonu gelmiş olacak, bu kadar basit. Seyit Onbaşı örneğin ise saçmalık, o zaman müslümanların tüm savaşları kazanması lazım. Ayrıca yüksek adrenalinde büyük bir enerji çıkar insanda, Seyit Onbaşı'nda böyle bir durum oldu muhtemelen.
21 gram deneyini araştırmanı tavsiye ederim.Bilimsel kurgu falan değil, bir tane bilimsellik yok. İnsanlığın sonu gelince insanlığın sonu gelmiş olacak, bu kadar basit. Seyit Onbaşı örneğin ise saçmalık, o zaman müslümanların tüm savaşları kazanması lazım. Ayrıca yüksek adrenalinde büyük bir enerji çıkar insanda, Seyit Onbaşı'nda böyle bir durum oldu muhtemelen.
tabi bizimkiler vatana onlarda paraya inanıyor onların yaşamı diktatörlükten farksız ki zaten suriyeliler diktatörlük içinde yaşıyorAskerlerimizin suriyede savaştığı insanlar da müslüman, çok da iyi insanlar olduklarını söyleyemem