Ürün bu şuanda %86 indirimle 600TL ye düşmüş durumda ama bi arkadaşım gümrüğe takıabileceğini söyledi almak istiyorum öğrenciyim ama gümrükte kalmasını istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Öğrenci kardeşim takılmaz ayrıca müşteri hizmetlerine bağlan ilk alışverişim kredi tanımlarmısınız de 110 tl kredi al yada kupon iyice indirim alırsın saygılar
Bişey bilmeyen adam bişey bilmeyen birine tam bilmediği şeyler hakkında yorum yapıyor ya çıkdırıyorum ben. Geçer kral geçer aylık 5 sipariş hakkın var. Max 1070 Liralık olması lazım siparişlerinin. (Vergisiz tutar 1070 olucak, vergili fiyatı önemli değil.)
Öğrenci kardeşim takılmaz ayrıca müşteri hizmetlerine bağlan ilk alışverişim kredi tanımlarmısınız de 110 tl kredi al yada kupon iyice indirim alırsın saygılar
Profil bize ulaşın var kulaklık sembolü oraya bas bi kavlerde yapay zeka gelecek oraya yaz 1-2 kere bağlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rüya Hanım Merhabalar şuan sepetimde ürün var ülkemde bulunan vergi mevzuatı nedeniyle en fazla 1070 tl lik ürün alabiliyorum ama ürünüm 1180 tl ediyor kupon öncesi. Biraz araştırma yaptığımda sizin 110 tllik alışveriş kredisi verebileceğinizi öğrendim. Lütfen yardımcı olur musunuz ? Bu şekilde yazıp ısrar ettim verdiler (tabi burda yazdığım doğru değil yukardaki gibiler boş yapmasın diye yazıyorum. Kuppon ve kredi öncesi 1070 tl gecmemesi gerekiyor)