Neler Yeni

Aula f75ten FAZLADAN alinmali mi sizce?

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
merhaba sonunda aula elime ulasti sesi ve rengi cok hos siyahindanda aliyim dedim 800e geliyor ama stok yok beyaz var sadece bende bir tane daha almak istiyorum sizce bir tane daha beyaz almaliyim elimde beyaz var zaten dayanamiyorum ama :D

Bende de siyah var beyaz mı alsam diye aklım gidiyor arada ama almayacağım ben

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
merhaba sonunda aula elime ulasti sesi ve rengi cok hos siyahindanda aliyim dedim 800e geliyor ama stok yok beyaz var sadece bende bir tane daha almak istiyorum sizce bir tane daha beyaz almaliyim elimde beyaz var zaten dayanamiyorum ama :D
İkinciyi ne yapacaksınız hocam? Gerek yok bence almaya.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mert ash
yedek olarak alınır gayet

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de siyah var beyaz mı alsam diye aklım gidiyor arada ama almayacağım ben
bence alin hocam tesvik etmek gibi olmasin yazarken bile klavyeye salyami akittim nasil yazdigimi bile anlamiyorum cok tatli guzel durdu beyaz ajazz aj159 ile

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
Valla aynını bende düşündüm 2.yi satmaya almıştım muhtemelen satacam satmazsam da yedek olarak durur beyazı daha güzel geldi bana.

bence alin hocam tesvik etmek gibi olmasin yazarken bile klavyeye salyami akittim nasil yazdigimi bile anlamiyorum cok tatli guzel durdu beyaz ajazz aj159 ile
Hocam evde ak992 kablolu vardı boşa çıktı ondan almayacağım

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla aynını bende düşündüm 2.yi satmaya almıştım muhtemelen satacam satmazsam da yedek olarak durur beyazı daha güzel geldi bana.
ben satma degilde ama belki switch degisip beyazdan devam eder siyahi satabilirim indirim bitmeden aliyim dedim yuzde 20 kuponda var 800e geliyor

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
psikopat
Hocam evde ak992 kablolu vardı boşa çıktı ondan almayacağım
bendede klavye vardi guzel pahali ama mavi switch ondan bi tane daha alasim geldi beyazin tonlari cok iyi beyaz isikla daha daha iyi torunlarima bile miras birakasim geliyor o derece.

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Taşdemir
ben hem siyahını aldım hem de beyazını Allah nasip ederse eşime beyazını vereceğim beraber takılırız. Eş yok daha tabi :) 4 farklı renk olsaydı 4 ünü de alırdım. Satma amacım olmadığı için renk skalasını tamamladım o kadar.

Hocam siyahla beyazın seslerini kıyaslarsak beyaz bence almalısınız ben siyahı biraz kullanıp koydum kutuya beyaz daha çok hoşuma gitti.
Siyah daha tok gibiydi videolarda

Top Bottom