Çözüldü✓ Babama AMD'nin Kötü Olmadığını Nasıl Anlatırım?

evet bundan bahsediyorum onu alan o parayı verir diyen hangi ileri zeka ise

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arkadaş
5060'dan aciz görünüyor sanırım iş için

evet bundan bahsediyorum onu alan o parayı verir diyen hangi ileri zeka ise

bu arkadaş
Oyun performansı olarak 3060 Ti dan bile güçsüz bir kart bu. Oyun için değil, render için tasarlanmış bir kart, farkında mısın?

5060'dan aciz görünüyor sanırım iş için
ya kurduğu mantık bu bunu veren bunuda verir dediği için bende dedimki espri olarak onu veren bunuda verir

Oyun performansı olarak 3060 Ti dan bile güçsüz bir kart bu. Oyun için değil, render için tasarlanmış bir kart, farkında mısın?
sence gold rozeti olan biri bunu bilmiyormu?

ya kurduğu mantık bu bunu veren bunuda verir dediği için bende dedimki espri olarak onu veren bunuda verir

sence gold rozeti olan biri bunu bilmiyormu?
Gold rozetinle hava atacak kadar düştüysen senle muhatap olmak bile boş iş.

Her seride aynı mevzu. RX 500 de de sorun çözüldü dediler sonra RX 5000 çıktı bu süper dediler sonra RX 5000 serisinin adı sorunluya çıktı RX 6000 sorunsuz oldu. 2 seneye de RX 9000 berbat seriydi RX 10000 ile tüm sorunlar çözüldü derlerse şaşırmam.
Dostum farkındaysan ''sorunlardan'' değil, rakibi ile arasındaki makasın açılma sebebi olan ''teknolojik gelişmelerden'' bahsettim. Ben HD4000 serisinden yani 2008 den beri neredeyse tüm AMD kartları deneyimleme fırsatı olan biri olarak konuşuyorum. Şuan RTX3080 var ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler, adamlar teknolojik olarak ilk defa Nvidia ya bu kadar yaklaştı.

Dostum farkındaysan ''sorunlardan'' değil, rakibi ile arasındaki makasın açılma sebebi olan ''teknolojik gelişmelerden'' bahsettim. Ben HD4000 serisinden yani 2008 den beri neredeyse tüm AMD kartları deneyimleme fırsatı olan biri olarak konuşuyorum. Şuan RTX3080 var ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler, adamlar teknolojik olarak ilk defa Nvidia ya bu kadar yaklaştı.
Ona bir şey diyemem, Nvidia RTX 2000 den beri donanımsal Upscaling yaparken AMD hala yapamıyordu, Nvidia ile yakın seviyeye gelmesi iyi.

5070ti teklif et, fazla geliyorsa dengi olan 9070xt'yi teklif et, yine kabul etmiyorsa al 5070'i kalp kırmaya değmez. :peepo2: Zaten YouTube açıp 9070xt vs 5070 veya 5070ti yazarsan milyon tane video çıkacaktır. İzlet, hala diretiyorsa yapacak bir şey yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
5070ti teklif et, fazla geliyorsa dengi olan 9070xt'yi teklif et, yine kabul etmiyorsa al 5070'i kalp kırmaya değmez. :peepo2: Zaten YouTube açıp 9070xt vs 5070 veya 5070ti yazarsan milyon tane video çıkacaktır. İzlet, hala diretiyorsa yapacak bir şey yok.
5070 nedense içime sinmiyor ya en kötü 5060ti 16gb falan olur.

Bence amd kendini düzeltti ama Rx550 gudubetini kullanmış biri olarak. PSU'nun da desteği ile PSU ile alakalı olsun olmasın her türlü sorunu yaşattı bana. Boşu boşuna psu sorunudur diyenler için ekstra altını çiziyorum o kelimelerin. Windows driverleri ile çakışan driver mı ? Dersin. Normalde watmann hatası vermeyen ama driver güncellemesinden sonra vermesi mi ? Babanı anlayabiliyorum. Marka bir kere çizdiğinde kendini bir daha olmuyor babana da cahil diyenlere üzüldüm bunu genç yaşlı fark etmeden nvidia fanboyluğu yapıp amd nefreti taşıyan bir sürü insan var. Hani üniversite okumuşunu bile bulurum diyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,852
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri