Bende ilk defa meraktan dji mini 4k aldım çok zevkliydi daha 2,3 kere uçurabildim ama gayet memnunun.Taksitli drone almayı düşünüyorum da başlangıç için neler önerebilirsiniz
Kullanan arkadaşların deneyimlerini de merak ediyorum. Taksitli oldugu sürece bütçe 10-20k arası
Teşekkürler hocam yorumunuz için. Kıyaslama vs yapip mi almıştınız bu bütçede en mantıklısı mini 4k mi pekiBende ilk defa meraktan dji mini 4k aldım çok zevkliydi daha 2,3 kere uçurabildim ama gayet memnunun.
Hocam zaten bu fiyata başka seçenek yok mini 3 tek batarya veya mini 4k combo arasında kalmıştım iyikide mini 4k combo almışım tek batarya ile 20,25 dk mı ne uçuyordu sanırım tam emin değilim yalan olmasın.Teşekkürler hocam yorumunuz için. Kıyaslama vs yapip mi almıştınız bu bütçede en mantıklısı mini 4k mi peki
Eyvallah hocam çok teşekkürler zaman ayırdığınız içinHocam zaten bu fiyata başka seçenek yok mini 3 tek batarya veya mini 4k combo arasında kalmıştım iyikide mini 4k combo almışım tek batarya ile 20,25 dk mı ne uçuyordu sanırım tam emin değilim yalan olmasın.
Ne demek hocam estağfurullah.Eyvallah hocam çok teşekkürler zaman ayırdığınız için
Taksitli drone almayı düşünüyorum da başlangıç için neler önerebilirsiniz
Kullanan arkadaşların deneyimlerini de merak ediyorum. Taksitli oldugu sürece bütçe 10-20k arası