Başlangıç için drone önerisi

nfuatt

80+
Reaksiyon skoru
24
Taksitli drone almayı düşünüyorum da başlangıç için neler önerebilirsiniz
Kullanan arkadaşların deneyimlerini de merak ediyorum. Taksitli oldugu sürece bütçe 10-20k arası

Kullanan arkadaşların deneyimlerini de merak ediyorum. Taksitli oldugu sürece bütçe 10-20k arası
Bende ilk defa meraktan dji mini 4k aldım çok zevkliydi daha 2,3 kere uçurabildim ama gayet memnunun.

Bende ilk defa meraktan dji mini 4k aldım çok zevkliydi daha 2,3 kere uçurabildim ama gayet memnunun.
Teşekkürler hocam yorumunuz için. Kıyaslama vs yapip mi almıştınız bu bütçede en mantıklısı mini 4k mi peki

Teşekkürler hocam yorumunuz için. Kıyaslama vs yapip mi almıştınız bu bütçede en mantıklısı mini 4k mi peki
Hocam zaten bu fiyata başka seçenek yok mini 3 tek batarya veya mini 4k combo arasında kalmıştım iyikide mini 4k combo almışım tek batarya ile 20,25 dk mı ne uçuyordu sanırım tam emin değilim yalan olmasın.

Hocam zaten bu fiyata başka seçenek yok mini 3 tek batarya veya mini 4k combo arasında kalmıştım iyikide mini 4k combo almışım tek batarya ile 20,25 dk mı ne uçuyordu sanırım tam emin değilim yalan olmasın.
Eyvallah hocam çok teşekkürler zaman ayırdığınız için

Corby drone alabilirsiniz hocam baya eski zamanda böyle 4 yıl önce falan almıştım ürün güzel kamera performansı kötüydü tabi ben en ucuz modeli aldım diye öyle ama kamera dışında iyi ama motorları çok hassastı ufacık çalılığa giriyordu drone hemen motorları kapadım motor kapalı düştü çalılığa gene motorun birisi bozuldu yani çok açık alanda kullanılır yeni öğreneceksen nefsinizi köreltir 1800tl en ucuz fiyatı var bulabildiğim

Geri