Neler Yeni

Bayan kullanınca ne oluyor ? :D

Yasin Çınar

80+ Bronze
bir tane laptopum var kız kardeşim genelde onu kullanıyor (ailem bana aldı derslerden dolayı ama neyse) geçenlerde bir şey bakmak için aldım laptop leş gibi klavyesi vs. toz içinde tuşlarda yemek kalıntıları var ekran desen kirden gözükmüyor hele laptopun üzerinde sticker gibi bir şey oluyor özelliklerini gösteren onun kenarlarını soymuş ona çıldırdım

Kara*

80+ Silver
bir tane laptopum var kız kardeşim genelde onu kullanıyor (ailem bana aldı derslerden dolayı ama neyse) geçenlerde bir şey bakmak için aldım laptop leş gibi klavyesi vs. toz içinde tuşlarda yemek kalıntıları var ekran desen kirden gözükmüyor hele laptopun üzerinde sticker gibi bir şey oluyor özelliklerini gösteren onun kenarlarını soymuş ona çıldırdım
Onun temizlik huyu gelecek cihazı temizleyecek ölme anam ölme harbi bize göre pisler pc işinde.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Şimdi sana şöyle açıklayayım. Annemin bir telefonu vardı, yaklaşık 5yıl kullandı onu ve telefonda bir tane bile çizik yok. Diğer yandan babam var, o ise 5 yılda 4 adet telefon pert etti. Tamamen bi genelleme yanlış olur ama benim gördüğüm erkeklerin nerdeyse tamamı maymun gibi kullanıyor cihazları.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,050
İsim
Oğuz
Ulan her gün laptopu temizliyorum, üzerine pis pis oturmayayım başına diye banyo bile yapıyorum. Erkerkler 1000 kat daha düzgün bakar böyle şeylere.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,871
İsim
Lokman Doğan
Buna katılamam açıkçası. Bir süre bilgisayarcıda çalıştım ben aksine kadınların kullandığı laptoplar çok daha lekeli, tozlu geliyordu. Let the linç begin!
KADIN DÜŞMANI MEHMET YILMAZ'I HEMEN BANLAYIN :kekw:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Buna katılamam açıkçası. Bir süre bilgisayarcıda çalıştım ben aksine kadınların kullandığı laptoplar çok daha lekeli, tozlu geliyordu. Let the linç begin!
hocam twitter lincini tavsiye ederim ben tadına baktım açıkçası yiyen bir defa daha yemeli çok iyidi.
Kahve etkisi yapıyor bana.
Ama kapınıza kağıt fenan gelirse o sorun 😁

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,706
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hocam twitter lincini tavsiye ederim ben tadına baktım açıkçası yiyen bir defa daha yemeli çok iyidi.
Kahve etkisi yapıyor bana.
Ama kapınıza kağıt fenan gelirse o sorun 😁
Buna kağıt gelmez ya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,706
Üyeler
169,607
Son üye
ozzytourcar