Bayan kullanınca ne oluyor ? :D

bir tane laptopum var kız kardeşim genelde onu kullanıyor (ailem bana aldı derslerden dolayı ama neyse) geçenlerde bir şey bakmak için aldım laptop leş gibi klavyesi vs. toz içinde tuşlarda yemek kalıntıları var ekran desen kirden gözükmüyor hele laptopun üzerinde sticker gibi bir şey oluyor özelliklerini gösteren onun kenarlarını soymuş ona çıldırdım

bir tane laptopum var kız kardeşim genelde onu kullanıyor (ailem bana aldı derslerden dolayı ama neyse) geçenlerde bir şey bakmak için aldım laptop leş gibi klavyesi vs. toz içinde tuşlarda yemek kalıntıları var ekran desen kirden gözükmüyor hele laptopun üzerinde sticker gibi bir şey oluyor özelliklerini gösteren onun kenarlarını soymuş ona çıldırdım
Onun temizlik huyu gelecek cihazı temizleyecek ölme anam ölme harbi bize göre pisler pc işinde.

Şimdi sana şöyle açıklayayım. Annemin bir telefonu vardı, yaklaşık 5yıl kullandı onu ve telefonda bir tane bile çizik yok. Diğer yandan babam var, o ise 5 yılda 4 adet telefon pert etti. Tamamen bi genelleme yanlış olur ama benim gördüğüm erkeklerin nerdeyse tamamı maymun gibi kullanıyor cihazları.

Ulan her gün laptopu temizliyorum, üzerine pis pis oturmayayım başına diye banyo bile yapıyorum. Erkerkler 1000 kat daha düzgün bakar böyle şeylere.

Buna katılamam açıkçası. Bir süre bilgisayarcıda çalıştım ben aksine kadınların kullandığı laptoplar çok daha lekeli, tozlu geliyordu. Let the linç begin!
KADIN DÜŞMANI MEHMET YILMAZ'I HEMEN BANLAYIN :kekw:

Buna katılamam açıkçası. Bir süre bilgisayarcıda çalıştım ben aksine kadınların kullandığı laptoplar çok daha lekeli, tozlu geliyordu. Let the linç begin!
hocam twitter lincini tavsiye ederim ben tadına baktım açıkçası yiyen bir defa daha yemeli çok iyidi.
Kahve etkisi yapıyor bana.
Ama kapınıza kağıt fenan gelirse o sorun 😁

hocam twitter lincini tavsiye ederim ben tadına baktım açıkçası yiyen bir defa daha yemeli çok iyidi.
Kahve etkisi yapıyor bana.
Ama kapınıza kağıt fenan gelirse o sorun 😁
Buna kağıt gelmez ya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,177
Üyeler
188,891
Son üye
theayazz