Bedelli askerlikte ayrımcılık yapılıyor?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
İş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Zorunlu askerlik kalksın diye cimere yazıyorlardı bir ara teröristlerle anlaşma yaptıkları için zaten olayın askerlikle alakası yok kasaya para lazım kışlada temizlikçiye falan para vermemek için

İş güç var askere gideceğim hadi eyvallah silah kullanmayı öğrenmemiz lazım lakin gurbetçiler para verip gitmezken işi gücü bırakıp üstüne para verip askerliğe gitmek ayrımcılık gibi geliyor en azından esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum.
temizlik yapıp gelcen altı üstü beğenimiyosan yallah izlandaya

O zaman para verme reis 5 ay fazladan yap gel yani daha mantıklı gibi,6 ay pekte uzun bı süre değil askerlik herkesin yapması gereken bişey bana kalırsa

Allaha şükür param var 20 gün ASLANLAR gibi yaparım🤣

zorunlu askerlik lazım. kaldırılırsa mecburen paralı askerlik çoğalır. bu da bütçeye ekstra yük.hayal kurmayalım pls.

Cidden bazılarınız hiç bir bok anlamamış iş güç var diyorum değil mi aylık 130k üstü maaşlı işimi kaybetme riski yaşıyorum burada sanki sorun sadece askere gitmekmiş gibi bakıyorsunuz garipsiniz tamam dostlar en vatansever sizsiniz biz askerlikten korkup kaçıyoruz

Cidden bazılarınız hiç bir bok anlamamış iş güç var diyorum değil mi aylık 130k üstü maaşlı işimi kaybetme riski yaşıyorum burada sanki sorun sadece askere gitmekmiş gibi bakıyorsunuz garipsiniz
bedelli ile 1 ay yapıp geleceksin. . para verip 5 ay satın alıyorsun . gurbetçi adam zaten burada yaşamıyor ki . bunu gurbetçilerle karşılaştırman biraz mantıksız bence .düşüncen başta yanlış yani.

bedelli ile 1 ay yapıp geleceksin. . para verip 5 ay satın alıyorsun . gurbetçi adam zaten burada yaşamıyor ki . bunu gurbetçilerle karşılaştırman biraz mantıksız bence .düşüncen başta yanlış yani.
Yazdığımı okumuyorsun galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri