BF6 İlk 3 Günde 7 Milyon Adet Sattı!

Türkiyede'de iyi sattıgını düşünüyorum fiyatına rağmen

inşallah sonu bf5 gibi olmaz böyle devam etsin her şeyde batıran ea sonunda bunda tutunmuş (nfs most wanted remastered projesine son verdiği için biraz sitemliyim şirkete)

O paraya gamepower klavye alınırdı
Ekran görüntüsü 2025-10-07 201451.webp

neden her açıklama oyunu satın almamışızda oyunun lisans hakkını kiralamışız gibi, özellikle kopya adı altında bu olay nitelenip duruyor :mad:

Bi beni mi açmıyor bf oyunları ya gram heyecan veya alma isteği gelmedi (parasızlıktan değil xd) böyle bi extraction modu, battle royale vs olsa alırdım da çok sıkıcı geliyor warfare tarzı oyunlar. Ne codda ne bfde ne deltada oynamıyorum

Bi beni mi açmıyor bf oyunları ya gram heyecan veya alma isteği gelmedi (parasızlıktan değil xd) böyle bi extraction modu, battle royale vs olsa alırdım da çok sıkıcı geliyor warfare tarzı oyunlar. Ne codda ne bfde ne deltada oynamıyorum
bf ye extraction modu gelecekmiş işte :D öyle bir güzel sızıntı görmüştüm.

Bu bir oyun deyip geçiyorsunuz ama ben bunu anlamadım BF oyununda Türklere karşı savaş olmadı mı Allah Allah diyen askerlere sıkılmadı mı hemde oynayan kişiye sıktırdı. Bu BF sevdası nedir anlamadım bence oyunda olsa bazı şeyleri ciddiye almamız lazım
Bizim diğer milletlere benzememeiz lazım

Buna insanlar neden bu kadar para veriyor anlamış değilim beleş olsa belki oynanır o da belki ucundan yani çoğu arkadaş kurbanı ya da uzun süredir adam akıllı oyun çıkmıyor ondan bence ( bu da pek adam akıllı değil ama )

• Beğen
Reaksiyonlar: 21..
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,488
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri