BİLGİSAYAR KAÇA SATMALIYIM

Yep yenileri 50 dir kardeşim veya adamlar ekran kartı güç vermiştir. Zaten 4060Ti li sistemler 0 ı 35 40 ne anlatıyon. Adam üstübe 5 bin verir yepyeni 2 TB lısını alır
4060 ti sistemler 30k max atmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır arkadaşım burası türkiye ve biz toplamaya göre fiyat vermiyoruz piyasa ortalamasına göre veriyoruz ve herkes alıp tek tek toplamıyor hazır alıyor o yüzden biz bilgisayarcılar toplamaya göre değil ortalamaya göre fiyat veririz bana kalsa senin dediğin gibi olmalı ama sistem böyle işliyor yoksa rx580li sistemler eski bile artık konuşulan paralar çok ama sistem ve işleyiş böyle o yüzden arkadaşın sistemi de alıcıya kullanıcıya o fiyat skalasında gider
O zaman senin mantığına göre benim Rx 6600 I5 11400f sistemin 20k'ya mı gitmesi lazım ?

Sisteme 24-23 veririm

en kibar tabiriyle konuşucam. insanlarla erkek cinsel organı mı geçiyorsunuz hocam? sıfırı zaten 40k olan sistemin 2. el haline 40-45k arası satmayı dene diyorsun. rx 580 li pc lere 14-15 istiyorlar diyorsun. 8k ya toplarsın rx 580 li am4 işlemcili sistemi. yahu kolumu bacağımı soktuğumun sarı sitesine girip fiyat skalasını en yüksek fiyattan en düşük fiyata göre sırala seçip mi hmm evet 3-5 tane maymun sıfır fiyatından daha pahalıya ilana koymuş o zaman ederi bu mu diyorsunuz?
hayır sıfırı da 40k etse bari 😂 😂

Max 25k.

en kibar tabiriyle konuşucam. insanlarla erkek cinsel organı mı geçiyorsunuz hocam? sıfırı zaten 40k olan sistemin 2. el haline 40-45k arası satmayı dene diyorsun. rx 580 li pc lere 14-15 istiyorlar diyorsun. 8k ya toplarsın rx 580 li am4 işlemcili sistemi. yahu kolumu bacağımı soktuğumun sarı sitesine girip fiyat skalasını en yüksek fiyattan en düşük fiyata göre sırala seçip mi hmm evet 3-5 tane maymun sıfır fiyatından daha pahalıya ilana koymuş o zaman ederi bu mu diyorsunuz?
Hocam bile demezdim hatta açıklama bile yapmazdım bunlara senin yerinde olsam gülme işaretini at geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,294
Üyeler
184,293
Son üye
jocshehe
Geri