Online olması beni pek sarmadı ya aşırı oyun oynayamıyorum zaten maks 1-2 saat bannerlord açıp save atıp çıkmak kolayıma geliyorBannerlord güzel bence bende Conqueror's Blade oynuyorum.
Yani reis botların ordularını mı öldürmek istersen kukla kesmek içinOnline olması beni pek sarmadı ya aşırı oyun oynayamıyorum zaten maks 1-2 saat bannerlord açıp save atıp çıkmak kolayıma geliyor
Hocam lies of p de 400 saat gerçekten dolu dolu geçiyor mu bende denemeyi düşünüyorum
+ Minecraft 10+ yılcs1.6 3000 saat
ingilizce klandayım oyunun kendi sarıyorşu oyuna başlayıp başlayıp bırakıyorum 360 saatim var müthiş bir şey (klanınız varsa)
klansız zor özellikle relic açma işi , eidolon aya kasma gibi gibi.ingilizce klandayım oyunun kendi sarıyor
Conquerors blade'de durum ne kadar kötü bilemem dediğim gibi pek sarmıyor online oynamakYani reis botların ordularını mı öldürmek istersen kukla kesmek içinonline olduğu için anlamı var. Bannerlord da emin değilim ama Conqueror's blade da baya ai/bot var sinir oluyorsun.
hahaConquerors blade'de durum ne kadar kötü bilemem dediğim gibi pek sarmıyor online oynamak
bannerlordda da hikaye modunu açıp tek başıma oynuyorum hepsi ai yani, online modunda oynayanların ai olmadığına eminim ama, adamlar anasının karnından çift elli kılıçla doğmuş gibi oynuyor çünkü![]()
rastgele gir zaten birileri geliyorklansız zor özellikle relic açma işi , eidolon aya kasma gibi gibi.
rastgele girince dangalaklar ve afk kalanlar çok oluyor organize bir şekilde endo/aya kasarken çok verimli oluyorken rastgele insanlarla çok verimsiz oluyor herkes kendi kafasında özellikle aya kasmada.rastgele gir zaten birileri geliyor