Bir Oyunda En Fazla Kaç Saatiniz Var?

warframe'de var bi 2k saat onun dışı total war warhammer 3 de var 1.5k elden ring 550 saat vesaire vesaire

Bannerlord güzel bence bende Conqueror's Blade oynuyorum.
Online olması beni pek sarmadı ya aşırı oyun oynayamıyorum zaten maks 1-2 saat bannerlord açıp save atıp çıkmak kolayıma geliyor

Online olması beni pek sarmadı ya aşırı oyun oynayamıyorum zaten maks 1-2 saat bannerlord açıp save atıp çıkmak kolayıma geliyor
Yani reis botların ordularını mı öldürmek istersen kukla kesmek için :D online olduğu için anlamı var. Bannerlord da emin değilim ama Conqueror's blade da baya ai/bot var sinir oluyorsun.

Hocam lies of p de 400 saat gerçekten dolu dolu geçiyor mu bende denemeyi düşünüyorum

Canım sıkıldıkça bitiriyorum işte. Ana oyunu platinlemiştim. Daha sonra DLC'yi de iki defa oynayıp tüm kupaları aldım. DLC geldikten sonra oyunun dengesi biraz bozuldu. Bunu da zorluk seviyesini orta yaparak çözüyorsunuz. Kim ne derse desin, ben Lies Of P'yi Elden Ring ve Bloodborne'dan üstün tutarım. Daha çizgisel ve son bölüm dışında o kadar uzun değil. Bu yüzden dolu dolu geçiyor.

Arabayla topa vurmak. :peepo1:
1755777520937.webp

Yani reis botların ordularını mı öldürmek istersen kukla kesmek için :D online olduğu için anlamı var. Bannerlord da emin değilim ama Conqueror's blade da baya ai/bot var sinir oluyorsun.
Conquerors blade'de durum ne kadar kötü bilemem dediğim gibi pek sarmıyor online oynamak
bannerlordda da hikaye modunu açıp tek başıma oynuyorum hepsi ai yani, online modunda oynayanların ai olmadığına eminim ama, adamlar anasının karnından çift elli kılıçla doğmuş gibi oynuyor çünkü :LOL:

CS2 6.300 saat

Conquerors blade'de durum ne kadar kötü bilemem dediğim gibi pek sarmıyor online oynamak
bannerlordda da hikaye modunu açıp tek başıma oynuyorum hepsi ai yani, online modunda oynayanların ai olmadığına eminim ama, adamlar anasının karnından çift elli kılıçla doğmuş gibi oynuyor çünkü :LOL:
haha :ROFLMAO:

rastgele gir zaten birileri geliyor
rastgele girince dangalaklar ve afk kalanlar çok oluyor organize bir şekilde endo/aya kasarken çok verimli oluyorken rastgele insanlarla çok verimsiz oluyor herkes kendi kafasında özellikle aya kasmada.

Geri