Neler Yeni

Bir ürün aldım ama iki tane geldi sizce ne yapmalıyım

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Yakın zamanda bir siteden ürün aldım ve aldığım üründen 2 tane geldi hesap hareketlerine de baktım gerçekten tek ürün parası geçilmiş siz olsanız iade eder miydiniz yoksa ürünü satar mıydınız

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Yakın zamanda bir siteden ürün aldım ve aldığım üründen 2 tane geldi hesap hareketlerine de baktım gerçekten tek ürün parası geçilmiş siz olsanız iade eder miydiniz yoksa ürünü satar mıydınız
Ara görüş iade et.Haram haram

Furkanozr

80+ Silver
kul hakkını yemeye gerek yok aldığın yere söyle kabul ederlerse sende kalsın

Son düzenleme:

RawCore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir Ateş
Bana hediye edebilirsin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet Tungaç
Vicdanın rahatsa sat. Ben açıkçası bana olsa nolurdu, ne olmasını isterdim ( satıcı ben olsam ) diye düşünür ona göre davranırdım.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hak yemeye gerek yok

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Ürün neydi?

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Daha önce hepsiburada dan iki tane Fenerbahçe atkısı aldım siparişim iptal edildi ve parası hesabıma yattı ama atkılar geldi. Ben de arayıp söyledim satıcı teşekkür edip atkıları iade etmememi istemiş. İyi niyetimden dolayı hediye ettiler. Hepsiburada da 100 TL hediye çeki tanımladı.

ATAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan ATAR
Bu kadar duygusal olmaya gerek yok

Top Bottom