Neler Yeni

Bu dövmeler kaç saat sürer ?

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Erdem
Merhaba , bu iki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum kola 20 k boyuna 5k fiyat istediler sizce normal mi ? bir de kaç saatte tamamlanır ortalama bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Boyun daki güzel De. El kol gibi yerlere minimalist dövmeler daha hoş oluyor pişman olduğunuz zamanda kapatması kolay oluyor size tavsiyem 2 ay bekleyin ve hergün o dövmeye bakın gözünüze hâla hoş geliyorsa yaptırın

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
kamil ergeç
dövme tasarımları güzel kulak arkasındaki fazla acıtır çok sürmez koldaki seans seans bölünebilir yaptırdığın dövmeciye göre değişir.
Dövmeye karşı önyargılı olmaya pek de gerek yok günümüzde herkes kendine göre anlamlı bir görseli&yazıyı yaptırabilir.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Ümit
o kanat dövmesi herkesin ensesinde var artık. eskiden dövme yaptırmak sadece aykırı insanların işiydi, yeni nesil onuda sıradanlastırdı.
kadiköyün bir havası vardı mesela simdi alay konusu oldu semt ah gencler ah..

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
dövme tasarımları güzel kulak arkasındaki fazla acıtır çok sürmez koldaki seans seans bölünebilir yaptırdığın dövmeciye göre değişir.
Dövmeye karşı önyargılı olmaya pek de gerek yok günümüzde herkes kendine göre anlamlı bir görseli&yazıyı yaptırabilir.
Ben de tasarımı çok uzun zamandır beğeniyorum , umarım seans olayı olmaz .Fiyat ortalama sanırım çok pahalı değil diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kanat dövmesi herkesin ensesinde var artık. eskiden dövme yaptırmak sadece aykırı insanların işiydi simdi yeni nesil onuda sıradanlastırdı.
Kanat dövmesini yaptırmayacağım hatta hiç bir kuvvet onu yaptıramaz bana :D

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Ümit
Ben de tasarımı çok uzun zamandır beğeniyorum , umarım seans olayı olmaz .Fiyat ortalama sanırım çok pahalı değil diye düşünüyorum

aman hocam zaten dövmenin artık eskisi gibi bir havası kalmadı. önüne gelende var artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda

sadece boyunda ki yazılar ve kolda ki görseli yaptıracağım

aman hocam zaten dövmenin artık eskisi gibi bir havası kalmadı. önüne gelende var artık.
katılıyorum kesinlikle ama çocukluktan beri istediğim bir şey içimde ki istek geçmeden yaptırmak istiyorum hayat geç kalmaya pek gelmiyor içimde ki heyecan her geçen gün yok oluyor bir bu kaldı onu da halledeyim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
kamil ergeç
Bende senin gibi hevesliydim yaptırdım rahatladım kaç sene oldu hala bakıp hoşnut oluyorum pişman olmalık bir durum anlam yüklemediğin dövmede olabilir sadece fakat anlamı olmayan görseli sana güzel gelen bir dövme de seni sıkmaz
Fiyat konusu da boyundaki 5 bin gerçi ben yaptırdığımda bu kadar pahalı değildi ücretler ama yine de bi pazarlık yapmanda fayda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
Bende senin gibi hevesliydim yaptırdım rahatladım kaç sene oldu hala bakıp hoşnut oluyorum pişman olmalık bir durum anlam yüklemediğin dövmede olabilir sadece fakat anlamı olmayan görseli sana güzel gelen bir dövme de seni sıkmaz
Fiyat konusu da boyundaki 5 bin gerçi ben yaptırdığımda bu kadar pahalı değildi ücretler ama yine de bi pazarlık yapmanda fayda var
bir dövmeci ile daha konuştum koldakine 10k boyuna 2k dedi sanırım ona yaptıracağım

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Bir sutun ecnebi japon yazisi ve diğerinde de garip garip figür Şuan Havalı gelsede ilerde gülüp bune ya diyeceğin şeyler olduğunu dusunuyorum Kendim dövme yaptirma fikrine uzak olduğumdan böyle dusunuyorda olabilirim Karar senin kararin hayat senin hayatın ama bence yaptiracaksan biraz manasi olan şeyler daha mantikli gibi Bana göre bu dövmedense canim anam yazdirmak daha mantikli 😁😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
kamil ergeç

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Merhaba , bu iki dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum kola 20 k boyuna 5k fiyat istediler sizce normal mi ? bir de kaç saatte tamamlanır ortalama bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dövme severim ama ilerleyen yaşlarımda pişmanlık duyarım düşüncesiyle nefsimi körleme açısından geçici dövme yaptırabilirsin hem maliyet açısından baya uygun oluyorlar ve evde bile kendi uygulaman ile yapabileceğin türde oluyorlar.Dini konu tarafında pek yorum yapmayacam ama islamda geçici dövme olunca altına su gitmeyeceği için herhangi bir şekilde abdestte alamazsın ama kalıcı dövmede deri altında olduğu abdest alabilirsin ama tabi bu sorun olmayacağı anlmanına gelmiyor ne kadar abdest alabiliyor olsanda caiz değil olarak geçiyor tabi herkesin dini görüşü değişebilir ne kadar aileden dolayı islam inancına karşı bir yaklaşımım olsada deist bir düşünce yapısına sahibim buna benzer yapıda olan birçok arkadaş vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda
Dövme severim ama ilerleyen yaşlarımda pişmanlık duyarım düşüncesiyle nefsimi körleme açısından geçici dövme yaptırabilirsin hem maliyet açısından baya uygun oluyorlar ve evde bile kendi uygulaman ile yapabileceğin türde oluyorlar.Dini konu tarafında pek yorum yapmayacam ama islamda geçici dövme olunca altına su gitmeyeceği için herhangi bir şekilde abdestte alamazsın ama kalıcı dövmede deri altında olduğu abdest alabilirsin ama tabi bu sorun olmayacağı anlmanına gelmiyor ne kadar abdest alabiliyor olsanda caiz değil olarak geçiyor tabi herkesin dini görüşü değişebilir ne kadar aileden dolayı islam inancına karşı bir yaklaşımım olsada deist bir düşünce yapısına sahibim buna benzer yapıda olan birçok arkadaş vardır.
Mantıklı yaklaşımın için teşekkür ederim öncelikle , dini konudan dediğin gibi geçici dövme daha sıkıntılı :) . Son kararımı da verdim yaptıracağım modeller hakkında düşüncen nedir peki ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Mantıklı yaklaşımın için teşekkür ederim öncelikle , dini konudan dediğin gibi geçici dövme daha sıkıntılı :) . Son kararımı da verdim yaptıracağım modeller hakkında düşüncen nedir peki ?
Soldaki japonvari havada olan dövmeyi gerçekten çok beğendim benim ilgi alanıma giren bir tarzı var japonca öğrenmemde daniskasıdır 😅. Kulakarkası olan dövme için yorumum senin için anlamlı olan kanjilerden oluşmuş bir cümle,deyim,atasözü vb. tarzda bir şey yazdırman olur benim pek tarzım değil genelde el kol veya boğaz kısımlarında dövme seviyorum.

Top Bottom