Öneri Bu kasayı kullanan var mi

Kasa çok hoşuma gitti yeni bir şey heralde kablosuz bağlantı desteği felanda var fiyatıdıla uygun varmi kullananlar?
Kasa yeni geldi zaten tahminen 2 aya yakın oluyor satıcıyı tanıyorum ürün kaliteli öncedende gameline kasa aldım ve hala sistemlerimden birisinde kullanıyorum bildiğim kadarıyla dikey GPU kitide destekliyor fanlarıda gayet güzel CFM değerlerine sahip görüntüsü tartışılmaz derecede iyi forumda başka biriside konu açmıştı kullanana denk gelmedim ama Gameline genel anlamda güzel kasalar getiriyor Zoko alternatifi bir marka diyebilirim.

Kasa yeni geldi zaten tahminen 2 aya yakın oluyor satıcıyı tanıyorum ürün kaliteli öncedende gameline kasa aldım ve hala sistemlerimden birisinde kullanıyorum bildiğim kadarıyla dikey GPU kitide destekliyor fanlarıda gayet güzel CFM değerlerine sahip görüntüsü tartışılmaz derecede iyi forumda başka biriside konu açmıştı kullanana denk gelmedim ama Gameline genel anlamda güzel kasalar getiriyor Zoko alternatifi bir marka diyebilirim.
Ben çok sevdim fanlarida aynalı fan hoşuma gitti

Ben çok sevdim fanlarida aynalı fan hoşuma gitti
Ekte koyduğum fotoğraflarla yakından bakabilirsin face grubunda LCD ekranlı dragos aquaforge ile beraber uyguna kampanyalı veriyor soğutması gayet iyi ortalama bir B650 anakartta 7800X3D ile yükte maks 70 görüyor soğutucuda kalitelidir.

Ekler

• 78a47684-c70b-4256-95b6-dd5b8d972d50.webp
    78a47684-c70b-4256-95b6-dd5b8d972d50.webp
    71.3 KB · Hit: 86
  • dc93d0ea-f72c-43bd-b104-c480ddef9fae.webp
    dc93d0ea-f72c-43bd-b104-c480ddef9fae.webp
    88 KB · Hit: 81
Ekte koyduğum fotoğraflarla yakından bakabilirsin face grubunda LCD ekranlı dragos aquaforge ile beraber uyguna kampanyalı veriyor soğutması gayet iyi ortalama bir B650 anakartta 7800X3D ile yükte maks 70 görüyor soğutucuda kalitelidir.
Yo yo sadece kasayı taşıcam soğutucu felan var

katılıyorum zoko alternatifi değerlendirilebilir zokonun tüm kasalarının yt de incelemesi var bunun yok sanırım

aşırı iyi durmuş soğutucu ile birlikte :)

katılıyorum zoko alternatifi değerlendirilebilir zokonun tüm kasalarının yt de incelemesi var bunun yok sanırım
Aynen yok aslında incelemesi yapılsa güzel kasaları var müşteriyede kalitesini gösterip daha fazla satış alırlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aşırı iyi durmuş soğutucu ile birlikte :)
Kardeşime kasa topluyorum ona bundan alacam öyle duruyor soğutucu ile birlikte yakışır yanına 7800X3D ile 9070 XT akar

Aynen yok aslında incelemesi yapılsa güzel kasaları var müşteriyede kalitesini gösterip daha fazla satış alırlar.
hocam peki bu sizin attığınız görselde soğutucu ve kasa paket halinde satıyor soğutucu hakkında bir fikriniz var mı ben hiç duymadım markayı

hocam peki bu sizin attığınız görselde soğutucu ve kasa paket halinde satıyor soğutucu hakkında bir fikriniz var mı ben hiç duymadım markayı
Dragos sağlam bir markadır kaliteli ve genelde piyasa pahalı olan ürünlerin alternatif modellerini üretiyor önceden Hyte Y serisi Touch gibi kasalara alternatif olarak yarı fiyatına birebir modellerini piyasaya sunmuştu bir çok insan orada tanıdı. Daha önemlisi soğutucuları bayadır var piyasada tahminen 4 yıla yakındır TR piyasasındalar. Bu soğutucu modeline gelecek olursam soğutması gayet iyi LCD idare eder nefsini körlemek için gayet yeterlidir Thermalright modelleriyle hem performans olarak hemde kalite olarak baya benzer ürünlere sahiptir.

Markaya soyleyim de bana sponsor olsun alan alana çıktı :D

Geri