Öneri Bu Skini Satmaya Değer mi ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,185
Bunu satmaya değer mi acaba yoksa kullanayım mı kullanınca değeri düşüyor mu pek bilgim yok

Ekler

• DDD0B67B-6290-4CDB-B00F-39FFAC453EEF.webp
    DDD0B67B-6290-4CDB-B00F-39FFAC453EEF.webp
    1.3 MB · Hit: 40
kullanınca değeri düşmez. Para ihtiyacınız varsa csfloat gibi sitelerden satıp ibana çekebilirsiniz süreç ortalama 10 gün sürer

Kullanınca değeri düşmez,eğer iyi bir para ediyorsa internetten güvenli sitelerden satılabilir

kullanınca değeri düşmez. Para ihtiyacınız varsa csfloat gibi sitelerden satıp ibana çekebilirsiniz süreç ortalama 10 gün sürer
Hocam arkadaşlarım valla sakın teçhizata takma kullanılmış olur değeri düşer falan dedi şuan fabrikadan yeni çıkmış gösteriyor kullanırsan aşınmış olacak dediler

Hocam arkadaşlarım valla sakın teçhizata takma kullanılmış olur değeri düşer falan dedi şuan fabrikadan yeni çıkmış gösteriyor kullanırsan aşınmış olacak dediler
saglam t**sak gecmisler
sabaha kadar kullan degeri dusmez aşınmaz yani kasadan nasil ciktiysa sonsuza kadar oyle kalir degismez arkadaslarinada pekguvenme skin konusunda para herseyi herkesi degistirir beni bile

direkt kolpa bir bilgi asla aşınmıyor silahlar

yav tahmin ettim zaten de dedim şimdi risk almayayım bu arada baktım 150 dolar civarıymış bu
steam markette oyle gosteriyorsa okadar etmiyordur 120 falandir ama yinede h.o kardesim satip paraya donusturmek isterden csfloat ben yabanci siteye guvenmiyorum turk olsun diyosan bynogameden satabilirsin biraz daha komisyon alir ama

saglam t**sak gecmisler
sabaha kadar kullan degeri dusmez aşınmaz yani kasadan nasil ciktiysa sonsuza kadar oyle kalir degismez arkadaslarinada pekguvenme skin konusunda para herseyi herkesi degistirir beni bile
Sağolun hocam iyi ki öğrendim çünkü yani oyunda bi kullanmak istiyodum görmek için yok sakın takma diyip durdular yav

steam markette oyle gosteriyorsa okadar etmiyordur 120 falandir ama yinede h.o kardesim satip paraya donusturmek isterden csfloat ben yabanci siteye guvenmiyorum turk olsun diyosan bynogameden satabilirsin biraz daha komisyon alir ama
Steamden satıp oyun alabilirim aslında ama awp de çok hoşuma gitti aslında valocuyum am cs de oynuyorum arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kiskaniyolar ya birde hesabini guvene al calinmasin skin degerli cunku ucuz bicak alabilirsin belki
Yok hocam steam hesabımda steamguard aktif telefondan ve şifresini FBI bile çözemez :) hem sadece cs için değil tüm oyunlarım steamde benim

Steamden satıp oyun alabilirim aslında ama awp de çok hoşuma gitti aslında valocuyum am cs de oynuyorum arada
eger benim tavsiyemi istersen kis indirimi bekleyip steam hesabini doldurursun istemiyorsan birak kalsin degeri dusmez skinlerin. yuzde 90 (awp ak m4s)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,258
Üyeler
183,253
Son üye
Theren1
Geri