Hocam arkadaşlarım valla sakın teçhizata takma kullanılmış olur değeri düşer falan dedi şuan fabrikadan yeni çıkmış gösteriyor kullanırsan aşınmış olacak dedilerkullanınca değeri düşmez. Para ihtiyacınız varsa csfloat gibi sitelerden satıp ibana çekebilirsiniz süreç ortalama 10 gün sürer
saglam t**sak gecmislerHocam arkadaşlarım valla sakın teçhizata takma kullanılmış olur değeri düşer falan dedi şuan fabrikadan yeni çıkmış gösteriyor kullanırsan aşınmış olacak dediler
direkt kolpa bir bilgi asla aşınmıyor silahlarHocam arkadaşlarım valla sakın teçhizata takma kullanılmış olur değeri düşer falan dedi şuan fabrikadan yeni çıkmış gösteriyor kullanırsan aşınmış olacak dediler
steam markette oyle gosteriyorsa okadar etmiyordur 120 falandir ama yinede h.o kardesim satip paraya donusturmek isterden csfloat ben yabanci siteye guvenmiyorum turk olsun diyosan bynogameden satabilirsin biraz daha komisyon alir amayav tahmin ettim zaten de dedim şimdi risk almayayım bu arada baktım 150 dolar civarıymış bu
Sağolun hocam iyi ki öğrendim çünkü yani oyunda bi kullanmak istiyodum görmek için yok sakın takma diyip durdular yavsaglam t**sak gecmisler
sabaha kadar kullan degeri dusmez aşınmaz yani kasadan nasil ciktiysa sonsuza kadar oyle kalir degismez arkadaslarinada pekguvenme skin konusunda para herseyi herkesi degistirir beni bile
kiskaniyolar ya birde hesabini guvene al calinmasin skin degerli cunku ucuz bicak alabilirsin belkiSağolun hocam iyi ki öğrendim çünkü yani oyunda bi kullanmak istiyodum görmek için yok sakın takma diyip durdular yav
Steamden satıp oyun alabilirim aslında ama awp de çok hoşuma gitti aslında valocuyum am cs de oynuyorum aradasteam markette oyle gosteriyorsa okadar etmiyordur 120 falandir ama yinede h.o kardesim satip paraya donusturmek isterden csfloat ben yabanci siteye guvenmiyorum turk olsun diyosan bynogameden satabilirsin biraz daha komisyon alir ama
Yok hocam steam hesabımda steamguard aktif telefondan ve şifresini FBI bile çözemezkiskaniyolar ya birde hesabini guvene al calinmasin skin degerli cunku ucuz bicak alabilirsin belki
eger benim tavsiyemi istersen kis indirimi bekleyip steam hesabini doldurursun istemiyorsan birak kalsin degeri dusmez skinlerin. yuzde 90 (awp ak m4s)Steamden satıp oyun alabilirim aslında ama awp de çok hoşuma gitti aslında valocuyum am cs de oynuyorum arada