Bu Toplama Sistem Nasıl Olmuş?

Bu fiyata bu kadar düşük sistem dizmen mesela. En basitinden; o monitör sence o paraya alınır mı?
Neden alınmasın hocam 2k hoparlörlü başka model bulamadım tüm eleştirilerinizi yazarsaniz ona göre sistemi değiştiririm yks öğrencisiyim yaza kadar YouTube sonra oyun için ekran kartı ilavesi yalmati düşünüyorum.

Neden alınmasın hocam 2k hoparlörlü başka model bulamadım tüm eleştirilerinizi yazarsaniz ona göre sistemi değiştiririm yks öğrencisiyim yaza kadar YouTube sonra oyun için ekran kartı ilavesi yalmati düşünüyorum.
Şimdi, o bütçede kesinlikle çok daha iyi bir sistem kurulur. Kaldı ki ekran kartsız bu fiyata zorlamışsın. Attığın parçalar tümüyle pahalı bir kaç istisna dışında. 240hz Lenovo monitörü 4k'ya aldık. (ikinci el) Tabii ikinci el al demiyorum ama 180hz monitör için 8k vermek akla pek yatmıyor. İstersen bütçe belirtip bir konu aç, bilgisi olanlar bütçene göre sistem önersinler/önereyim.

Evde fazladan modem varsa kablosuz köprüleme yapabilirsin, yoksa da 1k'ya o Wi-Fi kartını alacağına 1k'ya güzel Router'lar var. Onu alırsın, kablosuz köprüleme yoluyla Wi-Fi'dan Router'a WIFI sinyali alıp o Router'dan kabloyla PC'ye bağlarsın.
Hocam bu intnernet için değmez, attığım ürünü forumdan bir kullanıcı önermişti sizin ve arkadasin dediği yöntem uğraştırıcı.

Hocam bu intnernet için değmez, attığım ürünü forumdan bir kullanıcı önermişti sizin ve arkadasin dediği yöntem uğraştırıcı.
Kablosuz köprüleme aslında hiç uğraştırıcı değil 5-10 dakikalık iş. Daha iyi sinyal alırsınız diye söyledim. Ama o alternatifi değerlendirmek istemezseniz kendimin de 2 yıldır kullandığı Wi-Fi adaptörünü önerebilirim. Yakın zamanda arkadaşıma da aldırdım, o da çok memnun. Dairesinin bir alt katındaki modeme bağlı. Bende memnunum.

Link atmayacağım alternatiflere siz bakın:

Kingboss AC1200/1300 dual band Wi-Fi adaptörü

diye geçiyor..

Şimdi, o bütçede kesinlikle çok daha iyi bir sistem kurulur. Kaldı ki ekran kartsız bu fiyata zorlamışsın. Attığın parçalar tümüyle pahalı bir kaç istisna dışında. 240hz Lenovo monitörü 4k'ya aldık. (ikinci el) Tabii ikinci el al demiyorum ama 180hz monitör için 8k vermek akla pek yatmıyor. İstersen bütçe belirtip bir konu aç, bilgisi olanlar bütçene göre sistem önersinler/önereyim.
Hocam bütçem 39.000TL yaptığım liste üzere işlemcisinden akım korumasina kadar her ürün var.

Bunu alacaktım fakat Hoparlör bulamadım kulaklık takmasınıda sevmiyorum.

Hocam bütçem 39.000TL yaptığım liste üzere işlemcisinden akım korumasina kadar her ürün var.

Bunu alacaktım fakat Hoparlör bulamadım kulaklık takmasınıda sevmiyorum.
Dediğim gibi, ikinci el yönelirsen daha iyi fiyata bulursun. Sıfırda da hoparlörlü olanların fiyatı yüksekse dahili hoparlörü ayrı alabilirsin. Akım korumalı prizi, masası var evet ancak pahalı yine.

Örneğin, bahsettiğim arkadaşa ikinci el/sıfır karışık A'dan Z'ye sistem topladık..

Asus TUF 5700XT
B450M
16 gb dual channel RAM
r5 5500
mesh kasa
çam ağacı masa
kulaklık, klavye, mouse ve mousepad (ki kaliteli ekipmanlar; bkz. HyperX Cloud II, Aula F75, Klassegear 90x40mm, Ninjustu Sora v2)
240hz (280hz O.C) hoparlörlü pivot özellikli Lenovo marka monitör
Wi-Fi adaptörü
akım korumalı priz
PSU
512gb m2 sssd

total 22.5k tuttu.

Tabii senin bütçende DDR5 sistem toplanır aynı şekilde, daha üst bir şekilde.

Dediğim gibi, ikinci el yönelirsen daha iyi fiyata bulursun. Sıfırda da hoparlörlü olanların fiyatı yüksekse dahili hoparlörü ayrı alabilirsin. Akım korumalı prizi, masası var evet ancak pahalı yine.
Hocam işlemciyi ikinci el alacağım sadece, maalesef o kadar uğraşamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin, bahsettiğim arkadaşa ikinci el/sıfır karışık A'dan Z'ye sistem topladık..

Asus TUF 5700XT
B450M
16 gb dual channel RAM
r5 5500
mesh kasa
çam ağacı masa
kulaklık, klavye, mouse ve mousepad
240hz (280hz O.C) hoparlörlü pivot özellikli Lenovo marka monitör
Wi-Fi adaptörü
akım korumalı priz
PSU
512gb m2 sssd

total 22.5k tuttu.

Tabii senin bütçende DDR5 sistem toplanır aynı şekilde, daha üst bir şekilde.
Bu da DDR5 ama hocam klavye mouse masada var.Dediğim gibi hocam ikinci el için sadece işlemciyi alabilirim.

Hocam işlemciyi ikinci el alacağım sadece, maalesef o kadar uğraşamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da DDR5 ama hocam klavye mouse masada var.
Yazdığım listede de masa vs. var. Tamam DDR5 olsun ama giriş seviyesi bir anakart ve bütçeye yakışmayan bir işlemci, ekran kartsız bir sistem tercih etmene rağmen çok tutuyor. İstersen bir araştır, zaten senin bütçende DDR5 daha iyisi toplanır demiştim.

Yazdığım listede de masa vs. var. Tamam DDR5 olsun ama giriş seviyesi bir anakart ve bütçeye yakışmayan bir işlemci, ekran kartsız bir sistem tercih etmene rağmen çok tutuyor. İstersen bir araştır, zaten senin bütçende DDR5 daha iyisi toplanır demiştim.
Giriş seviyesi değil ama hocam B serisi, M2 ssd slotu 2 tane var.İşlemcide ryzen 5 7600 niye kötü sistem anlamadım hâlâ ne güzel 2k

Giriş seviyesi değil ama hocam B serisi, M2 ssd slotu 2 tane var.İşlemcide ryzen 5 7600 niye kötü sistem anlamadım hâlâ ne güzel 2k
39k'dan bahsediyoruz ve ekran kartsız sistemde r5 7600 kullanmak istediğini söylüyorsun. Seçim senin, en başından o monitör zaten alınmaz. Diğer parçalarda pahalı bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,846
Üyeler
184,062
Son üye
pablo rojae
Geri