Bununla kapışacak kasa

ygtcntpl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Öncelikle iyi geceler ve selamlar

Normalde Aero one frost almak istiyorum
Hepsi burada sitesinde 544 lira

Bu kasayla yarışacak seviyede olup
Fiyatı daha uygun olan bir kasa önerisi yapabilir misiniz? Eğer daha ucuza güzel bir kasa yaparsam önümüzdeki ay kasa+ram alacağım çünkü kısmaya çalışıyorum.

Daha ucuza bu alınabilir. İkisi aynı performansı verir mi emin değilim ancak bence 6 adet fanı olması sebebiyle Dark Diamond Pro Mesh üzmez.

Son düzenleme:
Daha ucuza bu alınabilir. İkisi aynı performansı mı verir emin değilim ancak bence 6 adet fanı olması sebebiyle Dark Diamond Pro Mesh üzmez.
Teşekkürler 6 fan derken diğer 2 fan nereye takılı acaba

3 fane öne, 1 fan arkaya, 2 fan ise üste takılıyor.
Öndeki 3 fan havayı içeri alırken arkadaki 1 fan ve üstteki 2 fan havayı dışarı atıyor.
Teşekkürler sizce diğer arkadaşın attığı kasa nasıl?

Sorun yok, yardım etmek istemesem burada ne işim var :)
Kötü, çünkü ön tarafı cam ile kaplı. Benim attığım model ise "Mesh" yani ön tarafı ızgara şeklinde.
Cam olan önden pek iyi hava alamayacağı için hava sirkülasyonu pek iyi olmaz.

Sorun yok, yardım etmek istemesem burada ne işim var :)
Kötü, çünkü ön tarafı cam ile kaplı. Benim attığım model ise "Mesh" yani ön tarafı ızgara şeklinde.
Cam olan önden pek iyi hava alamayacağı için hava sirkülasyonu pek iyi olmaz.
Sanırım 50-60 lira farkları çok takmayıp alacaksak düzgününü almak lazım teşekkürler tekrardan :) bu arada rtx 2070 super için psu önerisi yapabilir misin?

Sanırım 50-60 lira farkları çok takmayıp alacaksak düzgününü almak lazım teşekkürler tekrardan :) bu arada rtx 2070 super için psu önerisi yapabilir misin?
Güç kaynağı için ne kadar bütçen var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,975
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri