CoD WW2 mı CoD MW2 almalıyım

Alı Yldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Xbox Store da Activision indirimi var başlıkta okuduğunuz gibi iki oyundan birini almayı düşünüyorum 2025 de multiplayer kısmı hala aktif ve yoğunluğu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Xbox Store da Activision indirimi var başlıkta okuduğunuz gibi iki oyundan birini almayı düşünüyorum 2025 de multiplayer kısmı hala aktif ve yoğunluğu.
PC'dekiler aşırı pahalı 2007 cod bile 400 lira falan. Konsolda ucuz bir şeyse alınabilir ama. MW2 daha iyi

2 oyunda gamepass da var para vermeye deymez o paraya gamepass aboneligini uzat

Bu arada konuyu okuyup indirim var koşun olarak algılanmaması için not bırakıyorum. İndirim sadece Xbox cihazlarında oynanabilen sürüm için geçerli. Geçen biri yine benzer bir konu açmıştı PC için sanıp bi dünya alan çıkmıştı.
1758136944348.webp

1758137008894.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MW2 bana göre daha iyi bir oyun. Kişisel tercihe bağlı. Xbox gamepass için ayırsanız paranızı daha iyi olur gibi.

Bu arada konuyu okuyup indirim var koşun olarak algılanmaması için not bırakıyorum. İndirim sadece Xbox cihazlarında oynanabilen sürüm için geçerli. Geçen biri yine benzer bir konu açmıştı PC için sanıp bi dünya alan çıkmıştı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

MW2 bana göre daha iyi bir oyun. Kişisel tercihe bağlı. Xbox gamepass için ayırsanız paranızı daha iyi olur gibi.
Xbox uygulamasında hem mobilden kontrol edim hem de Windows için de var görsel bıraktım

PC'dekiler aşırı pahalı 2007 cod bile 400 lira falan. Konsolda ucuz bir şeyse alınabilir ama. MW2 daha iyi
2 oyunda gamepass da var para vermeye deymez o paraya gamepass aboneligini uzat
Xbox store PC uygulamasından almayı düşünüyorum bir de fiyat uygun gibi

Game pass alsam internetim pek iyi değil hızlı indirip de dene şansım yok aldım diyelim indirmek için 1-2 gün uğraşırım 1 ay 1-2 günü çöpe gidecek

Ekler

• Screenshot_2025-09-18-04-42-07-798_com.microsoft.xboxone.smartglass.webp
    Screenshot_2025-09-18-04-42-07-798_com.microsoft.xboxone.smartglass.webp
    94.4 KB · Hit: 28
Xbox uygulamasında hem mobilden kontrol edim hem de Windows için de var görsel bıraktım

Game pass alsam internetim pek iyi değil hızlı indirip de dene şansım yok aldım diyelim indirmek için 1-2 gün uğraşırım 1 ay 1-2 günü çöpe gidecek
Fiyat uygun falan değil hocam. Yerel fiyatlandırma yok dolar kurunu çevirmişler sadece. Benim steam ve epicte yüzlerce oyun var ben de cod oynayacak olsam game pass alırım. Günde 1 saat oynasan 1 haftada 1 tane bitirirsin zaten.

Dostum fiyat yaglı kazık zaten 209 tl den pc gamepass 4 ay alıyorsun zaten bir tane oyun parasına 4 ayda dünya oyun oynarsın zaten pass dan

Dostum fiyat yaglı kazık zaten 209 tl den pc gamepass 4 ay alıyorsun zaten bir tane oyun parasına 4 ayda dünya oyun oynarsın zaten pass dan
Bir denerim öneriniz alacağım game pass bu mu

Ekler

• Screenshot_2025-09-18-17-52-52-862_com.microsoft.xboxone.smartglass.webp
    Screenshot_2025-09-18-17-52-52-862_com.microsoft.xboxone.smartglass.webp
    116.6 KB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,676
Üyeler
190,783