🔥İndirim 🔥 ÇÖK ESMA | EVEREST LUMOS Red Switch Mekanik Klavye 699TL 🔥

Hocam klavyeyi kullandınızmı, alan kişiler kısa sürede tuşların basmadığını falan yazmışlardı bilginiz varmı
benim ilk kez açtığımda bazıdı basmıyordu hatta bir switch yerinden çıkmıştı. basmayan bütün tuşlara sertçe bastırınca switchler yerine oturdu ve sıkıntısız çalışıyor şuan

Kötü değilde numlock olmasa daha iyii

Hocam çift basmayı neden yapar aula f75 var çift basma yapıyor birkaç tuşta
Valla ben de emin degilim dandik olduğundan mıdır red switch oldugundan mıdır nedir veya linear switch olduğu için de olabilir. ama söyle bi tecrübem oldu. Bende de kırmızı switch klavye vardı cift basma yapiyodu nefret etmistim. Sonra gateron yellow switch bi klavye aldım bu da kirmizi switch gibi linear hic cift basma yapmıyor kalite farkı sanırım. Hatta sinirlenince yumruk klavyeye vuruyorum felan bana mısın demedi henüz.

Hocam çift basmayı neden yapar aula f75 var çift basma yapıyor birkaç tuşta
benim eski cherry mx redli klavyemde de olmuştu. şuan optik klavyem var 2 yıldır sadece bir keresinde tuşlar takılı kalıyordu switchi söküp suda yıkadım kurutup tekrar taktım çözüldü

Hot swap olmayan klavye de tuş değişimi olmuyor mu :D Eline daha önce lehim almamış herhangi biri bile yapabilir çok zor bir işlem değil.
Aynen öyle lehim yapmayı çok zor zannediyorlar. İlk okul mezunu bilgisayarcılar yapıyorsa senin hayli hayli yapman lazım.

Hüdapar gibi klavye her an bommmm edebilir oyun oynarken çalışmayı bırakır elinizde patlar

Lehimlenen switchler bir sonraki kullanım için ne hale geliyor sizce.
Ben bir fark gözlemlemedim. Yapmadığım şey hakkında yorum yapmıyorum. Kendi kafemdeki klavyelerin bazılarında tuş basmama sorunu vardı, söktüm kendim lehimledim, bugüne kadar da bir sorun yaşamadım. Tabi sıfır ürün alıyorsunuz, kronik sorunlu model ise uzak durun, sökün kendiniz yapın demiyorum ama switch bozulması her klavye de olabilir. Soğuk lehime düşebilir. Razer klavyelerde bile sorun oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,309
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri