Çok zayıfım spora başlamayı düşünüyorum

Senin koşarak spora gitmen lazım.Gittimi hoca zaten program verir sana.Sağlığına kötü etki etmicek şekilde allah ne verdiyse yemek yemen lazım.Yok clean bulk bulk yapıyim karın kasım olsuna falan girme sakın adam akıllı kilo alamazsın sonra.
başka bir forumda spora gitmeden önce ayı gibi yemen lazım spora gitme, kilo alamazsın diyorlardı. burdada böyle yazılınca kafam karıştı ne yapsam bilemedim

başka bir forumda spora gitmeden önce ayı gibi yemen lazım spora gitme, kilo alamazsın diyorlardı. burdada böyle yazılınca kafam karıştı ne yapsam bilemedim
Şöyle yapabilirsin 50kg'ye kadar kilo al sonra spora yazıl çok yemek yemeye devam et.Ayrıca ben olsam kilom normale gelene kadar kardiyodan uzak dururdum.

Şöyle yapabilirsin 50kg'ye kadar kilo al sonra spora yazıl çok yemek yemeye devam et.Ayrıca ben olsam kilom normale gelene kadar kardiyodan uzak dururdum.
Git gide adamı obez yapacaksınız kardiyo az da olsa yapsın en azından. 😅

merhaba, 15 yaşındayım kilom 42 boyum 1.68 yaza kadar kilo almak istiyorum çok zayıfım. kilo almak için spora yazılacağım, yazılacağım salonda bana program verecekler mi? orada hangi makinelerle neler yapacağımı bilmiyorum. kilo almak içinde haftalık program yazacaklar mı? benim için olan programlar varsa benimlede paylaşırsanız sevinirim.
Genelde verdikleri beslenme programi kotu oluyor sen kendin arastirip yap
Alman gereken kalorinin 500-1000 civari fazlasini al kilo alirsin
Hocalar gosterir hangi alet nasil yapiliyor diye, ilk 2 hafta full body yap sonra PPL sistemine gecis yap

akşam yemeğinden 2-3 saat sonra yulaf ezmesi yemen gerekiyor. ben tadını sevmediğim için shake yapıyorum.
3/4 su bardağı yulaf ( eti lifalif)
1 adet muz
1 tatlı kaşığı bal
1 su bardağı yarım yağlı süt
fındık veya yer fıstığı da atabilirsin
turbo blender da karıştır iç tadı güzel oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Genelde verdikleri beslenme programi kotu oluyor sen kendin arastirip yap
Alman gereken kalorinin 500-1000 civari fazlasini al kilo alirsin
Hocalar gosterir hangi alet nasil yapiliyor diye, ilk 2 hafta full body yap sonra PPL sistemine gecis yap
nasıl araştırıp program yapabilirim ki. hiçbirşey bilmiyorum benim için elinde hazır programı olan var mı?

akşam yemeğinden 2-3 saat sonra yulaf ezmesi yemen gerekiyor. ben tadını sevmediğim için shake yapıyorum.
3/4 su bardağı yulaf ( eti lifalif)
1 adet muz
1 tatlı kaşığı bal
1 su bardağı yarım yağlı süt
fındık veya yer fıstığı da atabilirsin
turbo blender da karıştır iç tadı güzel oluyor
tamamdır tavsiyen için teşekkür ederim her akşam yemeğinden sonra yapmalı mıyım bir zamandan sonra sıkmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

creatin gerekli ama çok pahalı bu yüzden gereksiz :D
ben maltodekstrin aldım ucuz ve saf karbonhidrat
creatin maltodekstrin falan nedir bilmiyorum benimde almam gerekiyor mu bi el atın ya 😀

Son düzenleme:
Bende 15 yaşındayım 70 172 yim

48 baya az 60kg olsan yeter herhalde

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
tamamdır tavsiyen için teşekkür ederim her akşam yemeğinden sonra yapmalı mıyım bir zamandan sonra sıkmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

creatin maltodekstrin falan nedir bilmiyorum benimde almam gerekiyor mu bi el atın ya 😀
Spor başlangıcında creatine falan alma, gereksiz gainer alma vereceğin paraya değmez. Spor başlarında supplament kullanma lazım değil bro. Başlangıçta en temizi full body antrenman. Yemek konusunda annen ne yaptıysa ye şeker falan tüketip insülin arttırma boşver. Önceden 1 tabak yiyorsan pilavdan 1,5 için uğraş. Yiyemiyorsan sabah erken kalkıp ilk öğünü erkenden yap geç

Geri