Crack'i savunanlar hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Parası olmayanların kullanmasını normal buluyorum ben kim ne derse desin oyun fiyatları 500 TL olmuşken ben crack oynardım. Ama parası olan normal alsın düşüncesindeyim.

Ben direk oynayamıyorum pc yok o.O2
500 TL'lik oyunu oynamak istiyen birisinin bilgisayarı iyidir mantıken zengindir o.O2

Param olunca alıyorum. Olmayınca crack oynuyorum. Bu kadar pahalı olmasalar hepsini alabilirim. Yabancılarla asla eşit değiliz. Onların alım gücü daha fazla.

Oyunları crack olarak indiriyorum ve sonra beğenirsem param olduğu zaman alıyorum.Bence böyle yapılmalı.Steam hesabımı kaybetmeden önce Mount&Blade'e sahiptim artık crack oynuyorum zamanında para vermiştim sonuç olarak
Deneme sürümü olmayanlar için güzel tak tik
Ama sonra almayanlar var olay o zaten

Dur Çekirdek alacam

SIKTI
SIKTI
SIKTI

Kendileri genelde parası olsa bile oyuna vermeyecek "oyun alan enayidir yha" diyen kişiler bu kişiler ile konuşmaya çalışınca genelde bir şekilde kendilerini zeytin yağı gibi üste çıkarırlar

Yaptıkları aslında büyük suç
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Crack oynayanlar kimseye oyun alıyorlar diye enayi diyemez. Orijinal oynayanlarda crack oynayanlara bir şey diyemez. Çünkü crack oynama yanlış bir şey desen bile o adam gidip crack oyun oynar. Kim ne yaparsa yapsın.

Oyunların 500tl olduğu ülkemde crack alanları linç etmek mantıklı gelmiyor bana

Hak ediyorsa hiç durmam, parasını verip oynarım ama hak etmiyorsa ya 10 liraya hesap alırım ya da direk crackli indiririm

Daha kaç tane böyle konu açılacak crack mevzusu forumda yeterince tartışıldı zaten yenisine gerek yoktu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri